بررسی اثربخشی و ایمنی کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین
مقدمه:
کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین یا آمفونیل CAS یک سورفکتانت آمفوتریک ملایم است که از روغن نارگیل به دست می آید، این ویژگی آن را به ماده ای انعطافپذیر در فرمولاسیون محصولات مختلف تبدیل می کند.
خواص و مزایای مصرف:
کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین به دلیل دارا بودن ویژگی های منحصر به فرد، به یک انتخاب بسیار هوشمندانه برای تولید کنندگان تبدیل شده است. در ادامه به بررسی ویژگی ها و دلایل انتخاب این ماده ارزشمند به عنوان یک ماده کلیدی در فرمولاسیون می پردازیم:
کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین به عنوان تقویت کننده و پایدار کننده بسیار عالی کف شناخته شده می شود. آمفونیل CAS میتواند مو و پوست را صاف، نرم و مرطوب کند. از این ماده به دلیل ملایمت در محصولات مناسب پوست حساس استفاده می شود. . آمفونیل CAS با سورفکتانتهای آنیونی، کاتیونی، آمفوتری و غیر یونی سازگار است. علاوه بر این، در محدوده وسیعی از pH پایدار می باشد. این ماده برخلاف بسیاری از سورفکتانت ها در حضور آب سخت، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می دهد و کیفیت کف و کارایی پاک کنندگی را صرف نظر از سختی آب تضمین می کند.
به عنوان یک ماده زیست تجزیه پذیر، این ماده آلودگی زیستی کمی دارد و خطر قابل توجهی برای زندگی آبزیان ندارد. برای مصرف کنندگانی که به دنبال محصولات سبز و دوستدار محیط زیست هستند، این ماده می تواند گزینه ای مطلوب باشد.
سورفکتانتهای گلوکوزایدی یا آمفونیل CAS ؟
با وجود اینکه گلوکوزایدها باعث تحریک، قرمزی و خشکی چشم و خشکی پوست نمی شوند، اما این سورفکتانت ها به ویژه در آب سخت،به خوبی کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین یا کوکامیدوپروپیل بتائین کف نمیکنند. بنابراین، در ساخت محصولاتی مانند فوم حمام (Bubble Bath)، سورفکتانتهای گلوکوزیدی بهترین گزینه نیستند. از آنجا که عملکرد اصلی فوم حمام ایجاد حبابهای فراوان است، کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین و کوکامیدوپروپیل بتائین بهتر از سورفکتانتهای گلوکوزیدی این وظیفه را خصوصا در آب سخت انجام می دهند.
برای تصمیمگیری در مورد ایمنی و اثرات جانبی آن، از نکات زیر در گزارش بازبینی مواد آرایشی سال ۲۰۱۸ استفاده کنید.
سرطان زایی | – هیچ مطالعه منتشر شده ای در مورد سرطان زایی آن وجود ندارد.
– ممکن است تحت شرایط خاص، باعث تشکیل نیتروزآمین های بالقوه سرطان زا در محصول شود. – پنل کارشناسان بازبینی مواد آرایشی به تولیدکنندگان توصیه میکند که از روشهای خوب تولیدی استفاده کنند تا از تشکیل نیتروزآمین جلوگیری شود. |
سمیت ژنی | – در غلظتهای تا ۵۰٪ سمیت ژنی یافت نشده است. |
تحریک و حساسیت زایی | – در مطالعات حیوانی در غلظتهای تا ۴۱.۵٪ تحریک کننده پوست یافت نشده است.
– پس از اعمال پچهای مکرر در ۴۵٪ از ۴۴ فرد سالم در غلظت ۲.۵٪ باعث تحریک خفیف تا متوسط شد. – در آزمایش پچ روی ۵۱ داوطلب سالم در غلظت ۴٪ تحریک کننده یا حساسیت زا یافت نشده است. – آزمایش پچ در غلظت ۱٪ در یک بیمار که پس از استفاده از ۲ شامپو حاوی کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین دچار اگزما شده بود، نتیجه مثبت نشان داد. |
این ماده به عنوان یک ماده غیر کومدوژنیک شناخته و دسته بندی می شود، به این معنی که منافذ پوست را مسدود نمی کند و باعث تشکیل آکنه نمی شود. نهادهای نظارتی مانند FDA و سازمان مقررات آرایشی اتحادیه اروپا آن را برای استفاده در فرمولاسیون های آرایشی در غلظت های مشخص، این ماده را ایمن اعلام کرده اند. البته تجربه شما با هر ماده ممکن است از محصولی به محصول دیگر متفاوت باشد. اولین دلیل این تفاوت، اختلاف در خلوص و کیفیت برند های مختلف است. دوم، مقدار ماده اهمیت دارد، به ویژه وقتی که بحث محصولاتی که سبب تحریک و حساسیت زایی می شوند، مطرح است. سوم، تعامل مواد تشکیل دهنده در فرمولاسیون نیز اهمیت دارد.
نتیجه گیری
سولتین ها گزینهای پایدار برای فرمولاسیون محصولات پاک کننده با کیفیت بالا و دوستدار محیط زیست می باشند. کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین مادهای ملایم و بسیار مناسب برای فرمولاسیون های با عملکرد بالا و دوستدار محیط زیست است. چندمنظوره بودن این ماده ارزشمند، از جمله تقویت کف، سازگاری و پایداری زیست محیطی، آن را به یک جزء ضروری در محصولات مراقبت شخصی و پاک کننده های خانگی تبدیل می کند.
برای خرید کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین ( آمونیل CAS ) شرکت پدیده شیمی جم، با کارشناسان فروش این مجموعه تماس بگیرید.
منابع:
https://rusticstrengthwholesale.com/
https://www.ingredientreviewer.com//
https://ireadlabelsforyou.com/1
https://cosmetics.specialchem.com/
https://www.cosmeticsandtoiletries.com/