PEG-7 Gliseril Kokoat veya Irapon GC, hindistan cevizi yağı ve polietilen glikolden (PEG) elde edilen, düşük tahriş potansiyeline sahip, non-iyonik ve suda çözünebilen bir surfaktandır. Düşük cilt ve göz tahrişi gerektiren kişisel bakım formülasyonlarında kullanılan son derece hafif bir temizleyici, dağıtıcı (dispersan), kıvam arttırıcı ve çözündürücü (solubilizör) olarak görev yapar. Bu bileşik, diğer non-iyonik surfaktanların yanı sıra çoğu anyonik ve katyonik surfaktanla da uyumludur.
Minimum Sipariş Miktarı: 220 kg İki Tapalı Plastik Varil
Nemlendirici ve Su Kazandırıcı Etki: Irapon GC, nem kaybını önlemeye ve cildin nem dengesini korumaya yardımcı olan nemlendirici özelliklere sahiptir. Bu bileşik, cilt ve saçı yumuşak, pürüzsüz ve nemli bırakırken diğer bileşenlerin nemlendirici ve besleyici etkilerini de artırır.
Cilt Bakımı ve Doku İyileştirme: PEG-7 Gliseril Kokoat, bir cilt bakım ajanı (kondisyoner) olarak görev yaparak yumuşak ve pürüzsüz bir his kazandırır. Ürünün cilt üzerinde yayılımını kolaylaştırarak kullanıcı için gelişmiş bir duyusal deneyim sunar.
Emülsifiye Edici ve Stabilize Edici Ajan: IRAPON GC, yağ ve su bazlı bileşenlerin birbiriyle karışmasını kolaylaştıran ve genel ürün stabilitesini artıran bir emülsifiye edici ajan olarak işlev görür.
Hafif Temizleyici: PEG-7 Gliseril Kokoat, temel nemi cilt ve saçtan söküp atmadan kiri ve fazla yağı etkili bir şekilde uzaklaştıran nazik bir temizleyicidir. Bu sayede hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine yönelik ürünlerin formüle edilmesi için uygundur.
Diğer Bileşenlerle Uyumluluk: Irapon GC; surfaktanlar, yağlar ve aktif maddeler de dahil olmak üzere çok çeşitli kozmetik hammaddeleriyle uyumludur. Kaliteden veya stabiliteden ödün vermeden formülasyonlara entegre edilebilir ve daha karmaşık ürünlerin geliştirilmesine olanak tanır.
Köpük Oluşturucu Ajan: Temizleme ürünlerinde PEG-7 Gliseril Kokoat, köpük oluşumuna katkıda bulunur ve kremsi bir köpük dokusu oluşturarak kullanım sırasındaki duyusal deneyimi zenginleştirir. Bu da onu vücut şampuanları ve normal şampuanlar gibi formülasyonlarda son derece etkili kılar.
Çok Yönlü Uygulama Alanları: PEG-7 Gliseril Kokoat, çeşitli cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinde kullanılır. Temizleyiciler, şampuanlar, duş jelleri, yüz peelingleri, tıraş kremleri ve hafif temizleme ile nemlendirme özellikleri gerektiren diğer formülasyonlara dahil edilebilir. Bu esneklik, formül geliştiricilere daha fazla yaratıcı özgürlük sağlar.
Biyolojik Olarak Bozunabilir (Biyobozunur): PEG-7 Gliseril Kokoat, çevre dostu ve biyolojik olarak bozunabilir bir bileşen olarak kabul edilir.
| 25°C’de Görünüm | Açık Sarı Berrak Sıvı |
| Asit Değeri (mg KOH/g) | Maks. 5 |
| İyot Değeri | Maks. 1 |
| Sabunlaşma Değeri (mg KOH/g) | 90 – 105 |

Diğer Ürünler
Palmiye Çekirdeği Yağı Asidi Diyetanolamid veya Iramid PKD, düşük elektrolit konsantrasyonlarında bile köpüğü ve viskoziteyi artırma yeteneğine sahip non-iyonik bir yüzey aktif maddedir. Bu ürünün üretiminde palmiye çekirdeği yağı asidi kullanılmaktadır. Iramid PKD'nin benzersiz özellikleri arasında metil ester ve metanol kokularının tamamen bulunmaması yer alır. Benzer ürünlerle karşılaştırıldığında, bu bileşik daha açık bir renge sahiptir ve ürün viskozitesini artırır. Başta kişisel bakım ve temizlik ürünlerinin üretimi olmak üzere çeşitli endüstrilerde kullanılır.
Minimum Sipariş Miktarı: 1 Tonluk IBC Konteyner
Gıda dereceli Gliserin, gıda dereceli rafine gliserin veya Irasweet; uluslararası E422 standardına uygun olarak üretilen şeffaf, kokusuz, kıvamlı sıvı bir emülgatördür. Esas olarak gıda endüstrisindeki çok çeşitli ürünlerde tatlandırıcı, koruyucu, kıvamlaştırıcı ve çözücü olarak kullanılır.
Minimum Sipariş Miktarı: 220 kg Tıpallı Metal ve Plastik Varil
Dietilen Triamin Penta Metilen Fosfonat Heptasodyum Tuzu; DTPMP(7Na), PHOSPHONIL D73 veya Fosfonat Tuzu olarak da bilinen, fosfonat ailesine ait berrak sarı renkli bir sıvıdır. Su ve atık su arıtma, petrol, gaz ve petrokimya endüstrilerinde kışır (kabuk) ve korozyon önleyici olarak görev yapar. Kumaşlar ve yüzeyler üzerinde lekelerin yeniden birikmesini ve sert su iyonlarının çökelmesini engellerken, aynı zamanda antiskalant (kışır önleyici) ve peroksit stabilizatörü olarak işlev görür. Geniş bir pH aralığında stabil kalır ve biyolojik olarak parçalanabilir (biyobozunur) özelliğe sahiptir.
Minimum Sipariş Miktarı: 220 kg Tapalı Plastik Varil
SULPHONIL DS olarak da bilinen Disodyum Lauril Eter Sülfosüksinat, son derece hafif, köpüren bir anyonik sürfaktandır. Dengeli sürfaktan özellikleri ve mükemmel cilt uyumu, onu hafif deterjan formülasyonlarında temel bir sürfaktan olarak kullanım için ideal bir seçenek haline getirmektedir. Sülfatsız (sulfate-free) ürünlerde, bebek bakımında ve kişisel hijyen gibi alanlarda yaygın bir kullanıma sahiptir. Diğer bileşenlerle son derece uyumlu olan bu madde, biyolojik olarak parçalanabilir ve çevre dostudur.
Minimum Sipariş Miktarı: 220 kg Çift Boğazlı Plastik Varil
Etilen Glikol Distearat %75; kozmetik sektöründe, cilt bakım ürünlerinde ve hijyen ürünleri endüstrisinde sedefleştirici, yumuşatıcı ve viskozite artırıcı ajan olarak kullanılan katı, pul formunda bir bileşiktir. Bu bileşik, krem ve losyonların dokusunu iyileştirir; şampuan ve yıkama jeli gibi formülasyonlara sedefli bir görünüm kazandırır.
Minimum Sipariş Miktarı: 20 kg'lık torba
Benzalkonyum Klorür (BAC) veya RETANIL; %20 ve %50 konsantrasyonlarda sunulan, kuaterner amonyum bileşikleri sınıfına ait kimyasal bir ham maddedir. Katyonik aktif yüzeye sahip olması sayesinde, boyama ve tekstil endüstrilerinde öncelikli olarak düşük köpüklü sürfaktan, retarder (geciktirici), egaliz (düzgünleştirme) ajanı ve boya dengeleyici olarak; hayvancılık endüstrisinde ise düşük toksisiteyle geniş bir mikroorganizma yelpazesine karşı güçlü bir antimikrobiyal olarak kullanılır.
Minimum Sipariş Miktarı: 220 kg Tapalı Plastik Varil
Trietilen Glikol Distearat ve Sodyum Lauril Eter Sülfat ile Tuz veya IRAMIX PS310, kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bileşenlerdir. Trietilen Glikol Distearat viskozite artırıcı ajan ve yumuşatıcı olarak görev yaparken, Sodyum Lauril Eter Sülfat yüzey aktif madde ve köpük oluşturucu ajan olarak işlev görür. IRAMIX PS310; yüzey aktif madde, opaklaştırıcı, kremleştirici, dispersiyon sağlayıcı ve nemlendirici ajan olarak tanınır.
Minimum Sipariş Miktarı: 1 tonluk IBC tank
Etilen Glikol Distearat (EGDS), Etilen Glikol Monostearat (EGMS) ve Sodyum Lauril Eter Sülfat (SLES), Sedefli Texapon’un bileşenlerini oluşturur. Özellikleri arasında viskozite sağlaması, ürünlerde sedefli bir parlaklık oluşturması, dağıtıcı ve nemlendirici ajan olarak görev yapması, diğer noniyonik, anyonik ve amfoterik yüzey aktif maddelerle uyumlu olması, yüzey aktif maddelerin köpürme davranışı üzerinde olumsuz bir etki göstermemesi ve soğuk proses üretime uygun olması yer alır.
Minimum Sipariş Miktarı: 100 kg açık ağızlı plastik varil
n-Alkil dimetil benzil amonyum klorür 50 veya Benzalkonyum Klorür 50 ya da BENZALKONIL 50; dezenfektan ve sanitizasyon ürünlerinde kullanılan, az köpüren katyonik bir sürfaktan ve kuaterner amonyum bileşiğidir. Mikroorganizmaların hücre zarını bozarak mikropların ve virüslerin inaktivasyonuna veya yok edilmesine neden olan bu madde; dezenfektan ajan, koruyucu, sürfaktan, antistatik ajan ve biyo-tabanlı korozyon önleyici olarak kullanılır.
Minimum Sipariş Miktarı: 220 kg Çift Boğazlı Plastik Varil
Gliserol ve stearik asitten sentezlenen Gliserol Monostearat veya IRAPON GMS, beyaz renkte katı bir bileşiktir. Temizleyiciler, şampuanlar, sıvı el sabunları, kremler ve diğer makyaj ürünleri gibi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde viskozite düzenleyici, emülgatör, nem tutucu, ıslatıcı ajan, çözünürleştirici, yumuşatıcı, anti-statik ajan ve koruyucu olarak kullanılır.
n-Alkil dimetil benzil amonyum klorür 20 veya Benzalkonyum Klorür 20, dezenfektan ve sanitizasyon ürünlerinde kullanılan katyonik bir sürfaktan ve kuaterner amonyum bileşiğidir. Bir mikrop öldürücü olarak bu madde, mikroorganizmaların hücre zarını bozarak mikropların inaktivasyonuna veya yok edilmesine neden olur; ticari, endüstriyel ve evsel alanlara yönelik dezenfektan ve sanitizanların yanı sıra kişisel bakım ürünlerinde de kullanılır.
Minimum Sipariş Miktarı: 4 Litrelik Galon
Etilen glikol ve stearik asitten sentezlenen Etilen Glikol Distearat %50 ve Etilen Glikol Monostearat %50 veya IRAPON 50, beyaz ila sarımsı renkte katı bir bileşiktir. Temizleyiciler, şampuanlar, sıvı el sabunları, kremler ve diğer makyaj ürünleri gibi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, viskozite düzenleyici, sedefleştirici ajan ve opaklaştırıcı olarak kullanılır.
Minimum Sipariş Miktarı: 20 kg Torba
İndirme bağlantısı size SMS ile gönderilecektir.