سویامید فتی اسید دی اتانول آمید (SFDA) یا ایرامید VD، یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن سویا و دیاتانول آمین، با خواص نرم کنندگی، تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت، دارای توانائی افزایش ویسکوزیته، حتی بیشتر از مواد مشابه بر پایه کوکونات است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه کارکرده و پلاستیکی دو دهنه نو
⇐ ویسکوز کننده عالی: سویا فتی اسید دی اتانول آمید (Fatty acid diethanol Amide (soya base)) میتواند ویسکوزیته فرمولاسیونها را افزایش دهد و محصولات با بافت مطلوب تولید کند تا در هنگام استفاده، نریزند یا بیش از اندازه روان نشوند.
⇐ تقویت کننده و پایدار کننده کف: سویا فتی اسید دی اتانول آمید به عنوان یک تقویت کننده کف، به تشکیل و پایداری کف در محصولات پاک کننده و مراقبت شخصی کمک میکند و تجربه کاربر را از احساس تمیزی بهبود میبخشد.
⇐ سورفکتانت: ایرامید VD به عنوان یک سورفکتانت عمل کرده و کشش سطحی را کاهش میدهد. این خصوصیت قابلیت خیس کنندگی و پاک کنندگی فرمولاسیونها را بهبود میبخشد و مناسب برای حذف آلودگی، چربیها و لکههای مختلف از سطوح مختلف است.
⇐ امولسیفایر: سویا فتی اسید دی اتانول آمید (IRAMID VD) به عنوان یک امولسیفایر عمل میکند و به ترکیب پایدار مواد مبتنی بر روغن و آب در فرمولاسیونها کمک میکند. این خصوصیت باعث میشود که امولسیونهای پایدار و یکنواخت تولید شوند.
⇐ پاک کنندگی: ایرامید VD با خاصیت سورفکتانتی خود، آلودگیها، چربیها و لکههای مختلف را بهتر حذف کرده و کارآیی محصولات را بهبود میبخشد.
⇐ ملایم بودن: سویا فتی اسید دی اتانول آمید چربیهای ضروری پوست را حذف نمیکند و یک سورفکتانت ملایم با پوست است. بنابراین برای استفاده در محصولات مراقبت شخصی مناسب است.
⇐ سازگاری: IRAMID VD با سایر سورفکتانتها و افزودنیها سازگار است و عملکرد کلی فرمولاسیون را بهبود بخشد.
⇐ پایداری: ایرامید VD در شرایط مختلف محیطی، از جمله محدوده pH گسترده، پایدار است. این خصوصیت باعث میشود که عملکرد محصول در طول زمان انبارش و مصرف حفظ شود و کیفیت و کارآیی محصول یکنواخت باشد.
⇐ تجدید پذیر و با منشا گیاهی: سویا فتی اسید دی اتانول آمید از روغن سویا به دست میآید که یک منبع تجدید پذیر و طبیعی است. این خصوصیت میتواند برای تولید کنندگانی که به دنبال محصولات سازگار با محیط زیست و پایدار هستند، جذاب باشد.
⇐ چندمنظوره: سویا فتی اسید دی اتانول آمید (IRAMID VD) در محصولات مختلف، از جمله پاک کنندهها، محصولات مراقبت شخصی و آرایشی، کاربرد دارد. خصوصیت چندمنظوره آن باعث میشود که به عنوان یک ماده مفید در فرمولاسیونهای مختلف استفاده شود.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع زرد رنگ شفاف و ویسکوز |
| درصد ماده اکتیو (MW=365) | حداقل 82 |
| درصد آمین آزاد (MW=105) | حداکثر 4 |
| pH محلول یک درصد | 11 – 9 |

سایر محصولات
آلکیل دی متیل آمین اکساید یا آکسونیل LC، مایعی شفاف و زرد کمرنگ است که به عنوان سورفکتانت، پایدار کننده و تقویت کننده کف، با ویژگیهای افزایش ویسکوزیته و بهبود پایداری محصول، نرم کنندگی، کوپل کنندگی، پایداری در محیط حاوی آب اکسیژنه و هیپوکلریت، سازگار با سایر سورفکتانتها نظیر کاتیونی، آنیونی، آمفوتری و غیریونی و زیست تخریب پذیری در شویندههای خانگی، صنایع نساجی و کاغذ سازی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکسید یا آکسونیل CAC، یک سورفکتانت آمفوتریکی ملایم، با کف زیاد و به شکل مایع شفاف و زرد کم رنگ، از روغن نارگیل است. توانایی بهبود ویسکوزیته و پایداری فرمولاسیونها از مزایای آن است. تقویت کننده و پایدار کننده کف، سازگار با سورفکتانتهای کاتیونی، آنیونی، آمفوتریکی و غیر یونی، ضد الکتریسیته ساکن و زیست تخریب پذیر و پایدار در محیط آب اکسیژنه است.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهبیس (آسیلوکسی اتیل) آمونیوم استات یا ایراسافت SD، یک سورفاکتانت غیریونی با خاصیت کاتیونیک ضعیف، به شکل پرک زرد رنگ، در حالت اصلی غیریونی اما درجه کمی از بار مثبت را دارد. نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن، تسهیل کننده خاصیت دوباره تر شوندگی، مقاوم در برابر زرد شوندگی در دمای بالا، با غلظتهای 1%-10% پایدار و با مواد پرداخت پارچه سازگار است و به عنوان ماده فعال نرم کننده نساجی بکار میرود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیپلی کواترنیوم 7 یک پلیمر کاتیونی محلول در آب است که به عنوان نرم کننده ای بسیار مؤثر و ملایم، به طور گسترده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو و پوست، شوینده های شخصی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده با ایجاد نرمی مطلوب و کمک به حفظ رطوبت پوست و مو نقش کلیدی در بهبود کیفیت محصولات بهداشتی و تجربه مصرف کننده ایفا می کند.
حداقل میزان سفارش: 200 کیلوگرماتیلن گلیکول دی استئارات 75% یک ترکیب جامد و پرک مانند است که به عنوان عامل صدفی کننده، نرم کننده و ویسکوز دهنده در صنایع آرایشی، محصولات مراقبت از پوست و صنایع بهداشتی استفاده میشود. این ترکیب باعث بهبود بافت کرمها و لوسیونها شده و ظاهر صدف گونه به فرمولاسیونهایی مانند شامپوها و ژلهای شستشو میدهد.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیدی اتیلن تری آمین پنتا متیلن فسفونات یا DTPMP یا فسفونیل DA، مایعی قرمز تا قهوهای و دارای pH اسیدی، متعلق به دسته فسفوناتها، عمدتاً در صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان عامل ضد رسوب و ضد خوردگی، عامل کیلیت کننده قوی یونهای فلزی، ضد رسوب یونهای سختی آب روی پارچه و سطوح، جلوگیری کننده از برگشت لکه روی پارچه و سطوح، آنتی اسکالانت و تثبیت کننده پراکسید مورد استفاده قرار میگیرد.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهسدیم زایلن سولفونات یا اکسونیل SXS، یک سورفکتانت آنیونی و هیدروتروپ سولفوناتی است که حلالیت و استفاده از مقادیر بهینه سورفکتانتها را در فرمول بهبود میبخشد. این ماده در صنایع مختلف به عنوان عامل امولسیون کننده، مرطوب کننده، حل کننده، کاهنده کشش سطحی، کوپل کننده، کاهنده نقطه کدورت (ابری) فرمولاسیون و حل کننده استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهآمفونیل C45 (کوکامیدوپروپیل بتائین با اکتیو بالاتر) یک سورفکتانت آمفوتریک بر پایه دی متیل آمینو پروپیل آمین و روغن نارگیل است که به عنوان یک سورفکتانت اصلی یا ثانویه در محصولات مراقبت شخصی از جمله کرم های مرطوب کننده، شامپوها، محصولات شستشوی بدن، صابون مایع و مواد نرم کننده و یا در محصولات مراقبت خانگی همچون مایع دستشویی و ظرفشویی استفاده می شود. این ماده نسبت به محصولات مشابه، باقیمانده خشک و اکتیو بالاتری دارد و همین امر به کاهش هزینه تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی و خانگی کمک می کند.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهn-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 20 یا بنزالکونیوم کلرید 20، یک سورفکتانت کاتیونیک و آمونیوم چهارظرفیتی است که در محصولات ضدعفونی کننده و گندزدا استفاده میشود. این ماده به عنوان یک میکروب کش، با ایجاد اختلال در غشای سلول میکروارگانیسمها باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها شده و در ضدعفونی کنندهها و گندزداهای اماکن تجاری، صنعتی و خانگی و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : گالن 4 لیتریسدیم پلی اکریلات با ساختار خطی یا پلی نیل HP، یک نمک سدیم پلی اکریلیک اسید و دام انداز رطوبت شناخته میشود. به عنوان هموپلیمر شیمیایی مایع، عامل پاک کننده، دیسپرس کننده، حل کننده، ویسکوز دهنده، نرم کننده و خیس کننده است. یک ماده غیرسمی، دوستدار محیط زیست و دارای مقاومت مکانیکی و گرمایی بالا و دارای وزن پلیمری کمتر نسبت به پلی نیل CP است.
حداقل میزان سفارش: 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید (CFA-MEA) یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن نارگیل و اتانول آمین است که به علت قدرت نرم کنندگی، تقویت کف و ویسکوزیته در مقایسه با دیگر آلکانول امیدها حتی در غلظتهای کم الکترولیت، نداشتن بوی متیل استر، عدم وجود نیتروز آمین (عامل سرطان زا) و متانول در ترکیبش به یک سورفکتانت منحصر به فرد در تولید محصولات مراقبت شخصی و شویندهها تبدیل شده است.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.