کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید (CFADEA)، یک سورفکتانت غیر یونی است که قادر به تقویت کف، ویسکوزیته حتی در مقادیر کم الکترولیت است. از ویژگیهای منحصر به فرد آن میتوان به ملایم بودن رنگ، نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد. این ماده می تواند با سورفکتانت ها و مواد افزودنی دیگر هم افزایی کند و عملکرد کلی فرمولاسیون را بهبود بخشد. این ترکیب در صنایع مختلف، به ویژه در تولید محصولات بهداشتی و تمیزکنندهها استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه کارکرده و پلاستیکی دو دهنه نو
⇐ سورفکتانت: کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید به عنوان یک سورفکتانت عمل کرده، کشش سطحی مایعات را کاهش و پخش شدن آنها را بهبود میبخشد. این ترکیب توانایی مرطوب کردن و پاک کنندگی فرمولاسیونها را بهبود بخشیده و در حذف آلودگیها، چربی و لکهها موثر است.
⇐ ویسکوز دهنده: ایرامید CD میتواند به عنوان ویسکوز دهنده عمل کرده و ویسکوزیته فرمولاسیونها را افزایش دهد. این ویژگی به بهبود بافت محصولات کمک کرده و در جلوگیری از روان شدن یا روان شدن بیش از حد محصولات هنگام استفاده موثر است.
⇐ تقویت کننده و پایدار کننده کف: Coconut Fatty Acid Diethanol Amide با خاصیت تقویت کف شناخته شده است. این ترکیب به ایجاد و ثبات کف در محصولات تمیز کننده و محصولات مراقبت از پوست کمک میکند. این ویژگی تجربه کاربر و ادراک از کارایی محصول را بهبود میبخشد.
⇐ امولسیفایر: به عنوان یک امولسیفایر عمل کرده و مخلوط شدن مواد بر پایه روغن و آب را در فرمولاسیونها ممکن میسازد. این ترکیب به ایجاد امولسیونهای پایدار کمک میکند و ظاهر یکنواخت محصول را تضمین میکند.
⇐ ملایم با پوست: به عنوان یک ماده نسبتاً ملایم با پوست شناخته میشود. این ترکیب به حفظ تعادل رطوبت طبیعی پوست کمک میکند و چربی های ضروری را از بین نمیبرد، به همین دلیل مناسب برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست است.
⇐ پایداری: IRAMID CD در شرایط محیطی مختلف، از جمله گستره وسیع pH پایدار است. این ماده عملکرد خود را در طول زمان حفظ کرده و کیفیت و کارایی محصول را تضمین میکند.
⇐ سازگاری: این ماده سازگاری خوبی با مجموعهای از مواد مورد استفاده در انواع فرمولاسیون ها داشته و به دلیل کاربرد چند منظوره و به راحتی در انواع محصولات قابل استفاده است. میتواند با سورفاکتانتها و مواد افزودنی دیگر هم افزائی کند و عملکرد کلی فرمولاسیون را بهبود بخشد.
⇐ چند منظوره بودن: کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در صنایع مختلفی از مراقبت از پوست، آرایشی، فرآیندهای صنعتی و کشاورزی کاربرد دارد. چند منظوره بودن آن این ترکیب را به عنوان یک ماده مفید در فرمولاسیونهای مختلف ارزشمند میسازد.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع زرد، شفاف و ویسکوز |
| درصد ماده اکتیو (MW=310) | حداقل 82 |
| درصد آمین آزاد (MW=105) | حداکثر 4 |
| pH (1% در آب) | 11 – 9 |
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
سایر محصولات
گلیسیرین دارویی دارای کیفیت استاندارد (United States pharmacopeia) USP و حداقل خلوص 99/5%، نوعی گلیسیرین تصفیه شده برای کاربری در صنعت داروسازی است که به عنوان یک حلال، مرطوب کننده، پایدار کننده و پایه ساخت شکل دارویی شیاف است و در ترکیبات مختلف دارویی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنهبنزالکونیوم کلراید (BAC) یا ریتانیل، یک ماده اولیه شیمیایی متعلق به دسته ترکیبات آمونیومهای چهارظرفیتی با غلظتهای 20 و 50 درصد، دارای سطح فعال کاتیونی، عمدتا به عنوان یک عامل سورفکتانت با کف کم، ریتاردر، تراز کننده و یکنواخت کننده رنگ در صنایع رنگرزی و نساجی، ضد میکروب قوی در برابر طیف گستردهای از میکروارگانیسمها در صنعت دامپروری با سمیت کم استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهتگزاپون صدفی یا اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) ایجاد ویسکوزیته، ایجاد تلالو صدفی محصولات، دیسپرس کننده و مرطوب کننده، سازگار با سایرسورفکتانتهای غیر یونی، آنیونی و آمفوتریکی، عدم تاثیر منفی بر رفتار ایجاد کف سورفکتانتها، قابل استفاده در روش پخت سرد از ویژگیهای آن است.
حداقل میزان سفارش : 100 کیلوگرمی پلاستیکی درب بزرگصابون چرب سدیم که با عناوین صابون سدیم، نیدل صابون و یا ساپونیل N نیز شناخته میشود، نوعی سورفکتانت آنیونی با کاربردهای گوناگون است. در رنگهای مختلف همچون قرمز، آبی، سبز و بنفش بر اساس درخواست مشتریان تولید میشود. ساپونیل N یک امولسیون کننده با حلالیت خوب در آب است که با خاصیت خیس کنندگی مناسب در صنعت شویندههای خانگی در فرمولاسیون اکثر پودرهای شوینده لباس به کار میرود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 60 کیلوگرمیسدیم زایلن سولفونات یا اکسونیل SXS، یک سورفکتانت آنیونی و هیدروتروپ سولفوناتی است که حلالیت و استفاده از مقادیر بهینه سورفکتانتها را در فرمول بهبود میبخشد. این ماده در صنایع مختلف به عنوان عامل امولسیون کننده، مرطوب کننده، حل کننده، کاهنده کشش سطحی، کوپل کننده، کاهنده نقطه کدورت (ابری) فرمولاسیون و حل کننده استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهبنزالکونیوم کلراید 50 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 50 یا بنزالکونیل 50، یک سورفکتانت کاتیونیک با کف کم و آمونیوم چهار ظرفیتی، در محصولات گندزدا و ضدعفونی کننده استفاده میشود. این ماده با ایجاد اختلال در غشای سلولی میکروارگانیسمها، باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها و ویروسها شده و به عنوان عامل ضدعفونی کننده، نگهدارنده، سورفکتانت، ضد الکتریسیته ساکن، ضد خوردگی پایه زیستی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهگلیسرول مونو استئارات ( گلیسیرین مونو استئارات) یا ایراپون GMS یک ترکیب جامد سفید رنگ، تولید شده از گلیسرول و اسید استئاریک، به عنوان عامل افزایش دهنده ویسکوزیته، امولسیون کننده، مرطوب کننده، خیس کننده، حل کننده، نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن و نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)، کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید (CFAMEA)،و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، ایرامیکس EM20 را میسازد که به عنوان عامل صدفی کننده با درصد بالا (20%) ، پاک کننده، دیسپرس کننده، افزایش دهنده ویسکوزیته و مرطوب کننده شناخته می شود و با سایر سورفکتانت های غیریونی، آنیونی و آمفوتری سازگار است. این ماده بر رفتار ایجاد کف سورفکتانت ها تاثیر منفی ندارد و به دلیل شکل مایع و قابل پمپاژ بودن، در روش پخت سرد قابل استفاده است.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنیلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.