گلیسیریل مونو استئارات

IRAPON GMS
Glycerin monostearate

گلیسرول مونو استئارات یا ایراپون GMS یک ترکیب جامد سفید رنگ، تولید شده از گلیسرول و اسید استئاریک، به عنوان عامل امولسیون کننده، مرطوب کننده، خیس کننده، حل کننده، نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن، پایدار کننده، ویسکوز دهنده و نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کننده‌ها، شامپوها، مایع دستشویی، کرم‌ها و سایر مواد آرایشی استفاده می‌شود.

  • مرطوب کننده
  • خیس کننده
  • حل کننده
  • امولینت
  • ضد الکتریسیته ساکن
  • استبیلایزر
  • ویسکوز دهنده
  • خیس کننده
  • حل کننده
  • امولینت
  • ضد الکتریسیته ساکن
  • ویسکوز دهنده
  • امولینت
  • ویسکوز دهنده
  • امولینت
  • ویسکوز دهنده
  • استبیلایزر

توضیحات

کاربردها و مصارف گلیسیریل مونو استئارات

  1. محصولات غذایی: گلیسرول مونو استئارات در گرید غذایی، به عنوان یک امولسیون کننده و نگهدارنده در محصولات غذایی به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده در محصولاتی مانند بستنی و خامه جهت افزایش غلظت و ایجاد بافت نرم استفاده می‌شود. این ماده دارای خاصیت ضد چسبندگی است و مانع از تجمع پودرها و دانه‌ها در محصولات غذایی مانند کیک‌ها می‌شود. این ماده همچنین می‌تواند مانع از بیات شدن و گرفتن بوی نا در نان‌ها شود که به کاهش ضایعات نان کمک می‌کند.
  2. محصولات مراقبت از پوست: گلیسرول مونو استئارات (Glycerin monostearate) به عنوان یک عامل امولینت، امولسیون کننده، ویسکوز دهنده و نگهدارنده در محصولات مراقبت از پوست مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها و مرطوب‌ کننده‌ها استفاده شده و اثر نرم کنندگی و مرطوب کنندگی محصول را بهبود می‌بخشند. این محصول به دلیل خواص مرطوب کنندگی مناسب پوست و موی خشک و حساس است.
  3. محصولات مراقبت از مو: ایراپون GMS به طور معمول در شامپوها، ماسک‌ها و محصولات مراقبت از مو مانند بالم‌ها و لوسیون‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و بافت و ظاهر محصولات را بهبود می‌بخشد.
  4. محصولات پاک کننده: ایراپون GMS را می‌توان به محصولاتی مانند پاک کننده صورت، شوینده بدن و مایع دستشویی اضافه کرد. این ماده بافت و ظاهر محصولات را بهبود ‌می‌بخشد.
  5. کرم‌ها و لوسیون‌ها: IRAPON GMS به عنوان عوامل ویسکوز دهنده در کرم‌ها و لوسیون‌ها عمل می‌کند، باعث بهبود بافت و پایداری آن‌ها شده و مانع از دو فاز شدن محصولات می‌شود.
  6. محصولات آرایشی: گلیسرول مونو استئارات به دلیل ویژگی‌هایی مانند مرطوب کنندگی، ویسکوز دهندگی و نگه دارندگی، در فاندیشن‌ها، بی بی کرم‌ها و سایر محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا بافت و ظاهر محصول را بهبود بخشد و به جذابیت کلی محصول کمک کند.
  7. محصولات ضد آفتاب: ایراپون GMS ممکن است به عنوان یک امولسیون کننده و نرم کننده در ضد آفتاب‌ها استفاده شود. این ماده به مخلوط شدن مواد با یکدیگر، پخش یکنواخت ضد آفتاب روی پوست و مرطوب نگه داشتن پوست کمک می‌کند.
  8. محصولات حمام و بدن: گلیسرول مونو استئارات اغلب در روغن‌های حمام و سایر محصولات حمام برای ایجاد اثر مرطوب‌ کنندگی و آرامش روی پوست هنگام حمام استفاده می‌شود.

ویژگی ها و خواص ایراپون GMS

⇐ نرم کننده: گلیسرول مونو استئارات (Glycerin monostearate) به عنوان عامل نرم کننده، در محصولات آرایشی و بهداشتی، دارویی و غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

⇐ ابریشمی کننده (اپک کننده): گلیسرول مونو استئارات به عنوان عامل ایجاد کننده حالت ابریشمی شناخته می‌شود و ظاهری ابریشمی و جذاب برای محصول ایجاد می‌کند.

⇐ افزایش ویسکوزیته و پایداری: ایراپون GMS به عنوان عامل ویسکوز دهنده عمل کرده و به ویسکوزیته و پایداری فرمولاسیون‌ها کمک می‌کند. این ماده در گرید غذائی می‌تواند به منظور افزایش غلظت به محصولات غذایی مانند بستنی و خامه اضافه شود.

⇐ امولسیون کننده: گلیسرول مونو استئارات به عنوان یک عامل امولسیون کننده در محصولات غذایی مانند بستنی و خامه مورد استفاده قرار گرفته و باعث ایجاد بافت صاف و یکنواخت می‌شود.

⇐ سازگاری: ایراپون GMS با مجموعه گسترده‌ای از مواد اولیه‌ای که در ساخت محصولات آرایشی به کار می‌روند، سازگاری داشته و برای تولید فرمولاسیون‌های چند منظوره قابل استفاده است. این ماده می‌تواند با انواع نرم کننده‌ها، مواد فعال و سورفاکتانت‌ها ترکیب شود.

⇐ بهبود بافت: IRAPON GMS بافت محصولات مراقبت شخصی، آرایشی و غذایی را بهبود می‌بخشد. در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی به ایجاد حس نرم‌تر هنگام استفاده از محصولات کمک می‌کند و تجربه حسی مصرف کنندگان را بهبود می‌بخشد. در محصولات غذایی به دلیل داشتن خاصیت آنتی کیکینگ (ضد چسبندگی) مانع چسبندگی و تجمع پودرها و دانه‌ها شده و باعث بهبود بافت محصول می‌شود.

⇐ کاربردهای چند منظوره: انعطاف پذیری کاربری گلیسرول مونو استئارات به فرمولاتورها کمک می‌کند تا آن را در دسته بندی‌های مختلفی از محصولات از آرایشی، بهداشتی و مواد غذایی مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها، شوینده‌های بدن، شامپوها، ماسک‌ها، بستنی، خامه و نان به کار برند.

⇐ حفظ رطوبت: ایراپون GMS به ایجاد یک سد حفاظتی روی پوست کمک می‌کند تا مانع از دست رفتن رطوبت شود. این خصوصیت به ویژه برای محصولات مناسب برای پوست و موی خشک بسیار مفید است و می‌تواند باعث تسکین و آرامش پوست حساس و خشک شود.

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد مایع شفاف
عدد اسیدی(mgKOH/g) حداکثر 5
اب % حداکثر 1
عدد صابونی (mgKOH/g) 90 – 105

برای دریافت رایگان فایل MSDS این محصول از لینک‌ مقابل استفاده کنید :
دانلود فایل MSDS