کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکسید یا آکسونیل CAC، یک سورفکتانت آمفوتریکی ملایم، با کف زیاد و به شکل مایع شفاف و زرد کم رنگ، از روغن نارگیل است. توانایی بهبود ویسکوزیته و پایداری فرمولاسیونها از مزایای آن است. تقویت کننده و پایدار کننده کف، سازگار با سورفکتانتهای کاتیونی، آنیونی، آمفوتریکی و غیر یونی، ضد الکتریسیته ساکن و زیست تخریب پذیر و پایدار در محیط آب اکسیژنه است.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنه
⇐ پاککنندگی ملایم: کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکسید با ویژگی پاککنندگی ملایم خود شناخته شده است. این ماده به طور موثر آلودگی و چربی را از پوست و مو بدون ایجاد خشکی و تحریک زیاد پاک میکند و برای استفاده در محصولاتی که برای پوست حساس یا موهای حساس طراحی شدهاند مناسب است.
⇐ نرم کنندگی: آکسونیل CAC اثر نرمکنندگی دارد که باعث افزایش حالت پذیری موها می¬گردد. در محصولات شوینده دست، صورت و بدن حس نرمی ایجاد شده برای مصرف کننده خوشایند خواهد بود.
⇐ویسکوزیته دهنده و پایدار کننده فرمول: آکسونیل CAC به عنوان یک عامل ویسکوز دهنده عمل میکند و بافت و پایداری فرمولاسیونها را بهبود میبخشد.
⇐ افزایش کف: این ماده به خصوص در شامپوها و محصولات پاککننده به تقویت و پایداری کف کمک میکند و تجربه بهتری از محصول پاک کننده ایجاد می کند.
⇐ سازگاری: OXONIL CAC با گستره وسیعی از سورفاکتانتها و مواد اولیه ای که در ساخت محصولات مراقبت شخصی، خانگی و پاک کننده های صنعتی بکار می روند، سازگار است.
⇐ تجربه حسی: کف زیاد کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکسید به تجربه حسی خوشایند در طول استفاده از محصول کمک میکند. این ماده به لذت و رضایت کلی از استفاده از محصولات شوینده میافزاید.
⇐ کاربری چند منظوره: این ماده چندمنظوره است و میتوان آن را در طیف گستردهای از محصولات مراقبت از پوست از جمله شامپوها، ژلهای بدن، محصولات تمیز کننده صورت و مایع دستشویی استفاده کرد. سازگاری و عملکرد اکسونیل CAC آن را به یک گزینه ترجیحی در فرمولاسیونهای مختلف تبدیل کرده است. ویژگی های منحصر به فرد این ماده، آن را به ماده ای بسیار مناسب جهت استفاده در فرمولاسیون های زدودن چرک و چربی تبدیل می کند.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع شفاف |
| درصد ماده اکتیو (MW=315 g/mol) | حداقل 30/0 |
| pH (100%) | 6/0 – 8/0 |

سایر محصولات
پالم کرنل فتی اسید دی اتانول آمید یا ایرامید PKD، یک سورفکتانت غیر یونی است که قادر به تقویت کف و ویسکوزیته حتی در مقادیر کم الکترولیت می باشد. برای ساخت این محصول از اسید چرب پالم کرنل استفاده شده است. از ویژگی های منحصر به فرد ایرامید PKD می توان به نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد. این ترکیب نسبت به محصولات مشابه رنگ روشن تری داشته و ویسکوزیته محصول را افزایش می دهد. این ترکیب در صنایع مختلف، به ویژه در تولید محصولات بهداشتی و تمیزکننده ها استفاده می شود.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنی
نمک سدیم اسید چرب که با عناوین صابون سدیم، فتی سوپ و یا ساپونیل IN نیز شناخته میشود، نوعی سورفکتانت آنیونی با کف کم با کاربرد صنعتی، عامل شوینده، ویسکوز دهنده، امولسیون کننده، ضدکف، خیس کننده و نرم کننده است. این ماده قابلیت تطابق پذیری با سورفکتانتهای آنیونیک، نانیونیک و آمفوتریک را داشته و زیست تخریب پذیر است.
حداقل میزان سفارش : کیسه 25 کیلوگرمیاتیلن گلیکول دی استئارات 75% یک ترکیب جامد و پرک مانند است که به عنوان عامل صدفی کننده، نرم کننده و ویسکوز دهنده در صنایع آرایشی، محصولات مراقبت از پوست و صنایع بهداشتی استفاده میشود. این ترکیب باعث بهبود بافت کرمها و لوسیونها شده و ظاهر صدف گونه به فرمولاسیونهایی مانند شامپوها و ژلهای شستشو میدهد.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیکوکونات فتی اسید دی اتانول آمید (CFADEA)، یک سورفکتانت غیر یونی است که قادر به تقویت کف، ویسکوزیته حتی در مقادیر کم الکترولیت است. از ویژگیهای منحصر به فرد آن میتوان به ملایم بودن رنگ، نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد. این ماده می تواند با سورفکتانت ها و مواد افزودنی دیگر هم افزایی کند و عملکرد کلی فرمولاسیون را بهبود بخشد. این ترکیب در صنایع مختلف، به ویژه در تولید محصولات بهداشتی و تمیزکنندهها استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه کارکرده و پلاستیکی دو دهنه نوبنزالکونیوم کلراید 80 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 80 ، یک ترکیب آمونیوم چهار ظرفیتی است. این ماده سورفکتانت کاتیونیک با کف کم، ضدعفونی کننده، نگهدارنده، ضد الکتریسیته ساکن، ریتاردر و عامل ضد خوردگی پایه زیستی است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهسویامید فتی اسید دی اتانول آمید (SFDA) یا ایرامید VD، یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن سویا و دیاتانول آمین، با خواص نرم کنندگی، تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت، دارای توانائی افزایش ویسکوزیته، حتی بیشتر از مواد مشابه بر پایه کوکونات است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه کارکرده و پلاستیکی دو دهنه نوگلیسرول مونو استئارات ( گلیسیرین مونو استئارات) یا ایراپون GMS یک ترکیب جامد سفید رنگ، تولید شده از گلیسرول و اسید استئاریک، به عنوان عامل افزایش دهنده ویسکوزیته، امولسیون کننده، مرطوب کننده، خیس کننده، حل کننده، نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن و نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
آمفونیل C45 (کوکامیدوپروپیل بتائین با اکتیو بالاتر) یک سورفکتانت آمفوتریک بر پایه دی متیل آمینو پروپیل آمین و روغن نارگیل است که به عنوان یک سورفکتانت اصلی یا ثانویه در محصولات مراقبت شخصی از جمله کرم های مرطوب کننده، شامپوها، محصولات شستشوی بدن، صابون مایع و مواد نرم کننده و یا در محصولات مراقبت خانگی همچون مایع دستشویی و ظرفشویی استفاده می شود. این ماده نسبت به محصولات مشابه، باقیمانده خشک و اکتیو بالاتری دارد و همین امر به کاهش هزینه تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی و خانگی کمک می کند.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید (CFA-MEA) یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن نارگیل و اتانول آمین است که به علت قدرت نرم کنندگی، تقویت کف و ویسکوزیته در مقایسه با دیگر آلکانول امیدها حتی در غلظتهای کم الکترولیت، نداشتن بوی متیل استر، عدم وجود نیتروز آمین (عامل سرطان زا) و متانول در ترکیبش به یک سورفکتانت منحصر به فرد در تولید محصولات مراقبت شخصی و شویندهها تبدیل شده است.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.