PEG-3 دی استئارات یا ایراپون TSS یک ترکیب از دسته استرهای پلی اتیلن گلیکول (PEG) و به شکل پرک سفید رنگ از اسید استئاریک به دست میآید. عمدتا در صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده به عنوان عامل مات کننده، امولسیون کننده، ویسکوز دهنده، پاک کننده ملایم با پوست استفاده میشود و به بهبود عملکرد و بافت محصولات کمک میکند.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمی
⇐ مات کننده: PEG-3 دی استئارات به عنوان عامل مات کننده (اپسیفایر) عمل کرده و به محصول ظاهری کرمی و مات می بخشد.
⇐ امولسیون کننده و پایدار کننده: PEG-3 دی استئارات (PEG-3 DISTEARATE) به عنوان یک ماده امولسیفایر موثر عمل کرده و به ترکیب مواد بر پایه روغن و آب در فرمولاسیونهای آرایشی کمک میکند. این ترکیب باعث باقی ماندن محصول به صورت یک مخلوط خوب و همگن میشود و با جلوگیری از دو فاز شدن محصول، پایداری امولسیون را تضمین می کند.
⇐ ویسکوزدهنده: PEG-3 دی استئارات ویسکوزیته فرمولاسیونهای آرایشی را افزایش میدهد و با بهبود بافت و ثبات آن، باعث ایجاد بافت کرمی در محصولات میشود.
⇐ سازگاری با انواع مختلف پوست: ایراپون TSS به خاطر ملایمت و سازگاری با انواع مختلف پوست شناخته شده است. این ترکیب احتمال تحریک و حساسیت پوست را کاهش میدهد و مناسب برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی مختلف است.
⇐ تطبیقپذیری: IRAPON TSS میتواند در فرمولاسیونهای مختلف آرایشی و بهداشتی، از جمله کرمها، لوسیونها و شامپوها استفاده شود. این محصول به دلیل ویژگیهای امولسیون کنندگی و ویسکوز دهندگی، مادهای ارزشمند در فرمولاسیون طیف گستردهای از محصولات است.
⇐ بهبود بافت محصول: ایراپون TSS به ایجاد بافت صاف و کرمی محصولات آرایشی کمک میکند و تجربه حسی مطلوبی را برای مصرفکنندگان ایجاد میکند.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | پرک سفید |
| عدد اسیدی(mgKOH/g) | حداکثر 4/2 |
| اندیس یدی (mgI2/g) | حداکثر 0/5 |
| عدد صابونی (mgKOH/g) | 165 – 175 |

سایر محصولات
گلیسیرین آرایشی و بهداشتی یا گلایجن با حداقل خلوص 99/5% است که به عنوان عامل نرم کننده، مرطوب کننده، جاذب رطوبت، ویسکوز دهنده، دیسپرس کننده و حل کننده به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی فلزی و پلاستیکی دو دهنه
اتیلن گلیکول دی استئارات 75% یک ترکیب جامد و پرک مانند است که به عنوان عامل صدفی کننده، نرم کننده و ویسکوز دهنده در صنایع آرایشی، محصولات مراقبت از پوست و صنایع بهداشتی استفاده میشود. این ترکیب باعث بهبود بافت کرمها و لوسیونها شده و ظاهر صدف گونه به فرمولاسیونهایی مانند شامپوها و ژلهای شستشو میدهد.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیبنزالکونیوم کلراید (BAC) یا ریتانیل، یک ماده اولیه شیمیایی متعلق به دسته ترکیبات آمونیومهای چهارظرفیتی با غلظتهای 20 و 50 درصد، دارای سطح فعال کاتیونی، عمدتا به عنوان یک عامل سورفکتانت با کف کم، ریتاردر، تراز کننده و یکنواخت کننده رنگ در صنایع رنگرزی و نساجی، ضد میکروب قوی در برابر طیف گستردهای از میکروارگانیسمها در صنعت دامپروری با سمیت کم استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهبنزالکونیوم کلراید 50 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 50 یا بنزالکونیل 50، یک سورفکتانت کاتیونیک با کف کم و آمونیوم چهار ظرفیتی، در محصولات گندزدا و ضدعفونی کننده استفاده میشود. این ماده با ایجاد اختلال در غشای سلولی میکروارگانیسمها، باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها و ویروسها شده و به عنوان عامل ضدعفونی کننده، نگهدارنده، سورفکتانت، ضد الکتریسیته ساکن، ضد خوردگی پایه زیستی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهاتیلن گلیکول دی استئارات 98% و اتیلن گلیکول مونواستئارات 2% یک ترکیب جامد سفید رنگ متمایل به زرد، تولید شده از اتیلن گلیکول و اسید استئاریک است و به عنوان عامل صدفی کننده، نرم کننده، ویسکوز دهنده و مات کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیآمفونیل C45 (کوکامیدوپروپیل بتائین با اکتیو بالاتر) یک سورفکتانت آمفوتریک بر پایه دی متیل آمینو پروپیل آمین و روغن نارگیل است که به عنوان یک سورفکتانت اصلی یا ثانویه در محصولات مراقبت شخصی از جمله کرم های مرطوب کننده، شامپوها، محصولات شستشوی بدن، صابون مایع و مواد نرم کننده و یا در محصولات مراقبت خانگی همچون مایع دستشویی و ظرفشویی استفاده می شود. این ماده نسبت به محصولات مشابه، باقیمانده خشک و اکتیو بالاتری دارد و همین امر به کاهش هزینه تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی و خانگی کمک می کند.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهn-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 20 یا بنزالکونیوم کلرید 20، یک سورفکتانت کاتیونیک و آمونیوم چهارظرفیتی است که در محصولات ضدعفونی کننده و گندزدا استفاده میشود. این ماده به عنوان یک میکروب کش، با ایجاد اختلال در غشای سلول میکروارگانیسمها باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها شده و در ضدعفونی کنندهها و گندزداهای اماکن تجاری، صنعتی و خانگی و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : گالن 4 لیتریسدیم پلی اکریلات با ساختار خطی یا پلی نیل HP، یک نمک سدیم پلی اکریلیک اسید و دام انداز رطوبت شناخته میشود. به عنوان هموپلیمر شیمیایی مایع، عامل پاک کننده، دیسپرس کننده، حل کننده، ویسکوز دهنده، نرم کننده و خیس کننده است. یک ماده غیرسمی، دوستدار محیط زیست و دارای مقاومت مکانیکی و گرمایی بالا و دارای وزن پلیمری کمتر نسبت به پلی نیل CP است.
حداقل میزان سفارش: 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکامیدوپروپیل بتائین یک سورفکتانت آمفوتریک ملایم بر پایه روغن نارگیل و دی متیل آمینو پروپیل آمین است که به عنوان یک سورفکتانت نوع دوم در محصولات مراقبت شخصی مانند شامپوها، کرمهای مرطوبکننده، شستشوی بدن، مواد نرم کننده و صابون مایع استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.