peg 7 گلیسریل کوکوآت یا ایراپون GC، یک سورفکتانت غیریونی محلول در آب با اثر تحریک کنندگی کم بر پایه کوکونات و پلی اتیلن گلیکول (PEG) است. این ماده یک پاک کننده بسیار ملایم، دیسپرس کننده، ویسکوزدهنده و حل کننده بوده که در فرمول محصولات مراقبت شخصی که اثر کم بر تحریک پوست و چشم دارند، مورد استفاده قرار میگیرند. این ماده با سایر سورفکتانت های غیریونی و بیشتر سورفکتانت های آنیونی و کاتیونی سازگار است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهگلیسرول مونو استئارات ( گلیسیرین مونو استئارات) یا ایراپون GMS یک ترکیب جامد سفید رنگ، تولید شده از گلیسرول و اسید استئاریک، به عنوان عامل افزایش دهنده ویسکوزیته، امولسیون کننده، مرطوب کننده، خیس کننده، حل کننده، نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن و نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
گلیسیرین آرایشی و بهداشتی یا گلایجن با حداقل خلوص 99/5% است که به عنوان عامل نرم کننده، مرطوب کننده، جاذب رطوبت، ویسکوز دهنده، دیسپرس کننده و حل کننده به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی فلزی و پلاستیکی دو دهنه
مرطوبکننده (Moisturizers) ترکیباتی هستند که با حفظ یا جذب رطوبت، به آبرسانی و نرمی پوست و مو کمک میکنند. این مواد معمولاً به سه دسته اصلی مواد جاذب رطوبت، مواد نرم کننده و مواد اُکلوسیو تقسیم می شود.
لینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.