گلیسیرین آرایشی و بهداشتی یا گلایجن با حداقل خلوص 99/5% است که به عنوان عامل نرم کننده، مرطوب کننده، جاذب رطوبت، ویسکوز دهنده، دیسپرس کننده و حل کننده به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی فلزی و پلاستیکی دو دهنه
گلیسیرین آرایشی و بهداشتی یکی از گریدهای پر مصرف گلیسیرین می باشد که در صنعت آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. گلیسرین گرید آرایشی بهداشتی با نام گلایجین (glygiene) نیز شناخته می شود.شرکت پدیده شیمی جم به عنوان تولید کننده مواد اولیه شیمیایی ،گلیسیرین آرایشی بهداشتی تولیدی را با خلوص بسیار بالا (99.5% ) در بهترین کیفیت عرضه می کند.
⇐ بیبو و بیرنگ: گلایجین به طور معمول بی بو و بی رنگ است، که این امکان را فراهم میکند تا در محصولات آرایشی مختلف بدون تغییر در بو یا ظاهر آنها استفاده شود.
⇐ غیر کومدوژنیک: گلیسیرین بهداشتی دارای رتبه کومدوژنیک پایینی است، به این معنی که احتمال بستن منافذ پوست یا ایجاد جوش یا خارش را به حداقل میرساند. این ماده برای استفاده در محصولات مراقبتی که برای پوستهای چرب و مستعد جوش طراحی شدهاند، مناسب هستند.
⇐ ملایم و غیر تحریک کننده: از آنجایی که گلیسیرین تصفیه شده گرید آرایشی و بهداشتی کمترین میزان تحریک کنندگی پوست را دارد گزینهای فوقالعاده جهت محصولات مختص پوستهای حساس و ترکیبات آرایشی است.
⇐ مرطوب کننده: گلیسیرین (Refined Glycerin (Cosmetic Grade)) یک ماده مرطوب کننده قوی است و قدرت جذب و حفظ رطوبت بالائی دارد. این ماده با جذب آب در لایه خارجی پوست، به رطوبت رسانی پوست و نرم و لطیف نگه داشتن آن کمک میکند. به همین دلیل، برای استفاده در فرمولاسیون مرطوب کنندهها، لوسیونها، کرمها و سایر محصولات مراقبت از پوست، بسیار مناسب است.
⇐ امولینت: گلیسیرین خاصیت نرم کنندگی دارد و به ایجاد یک پوشش حفاظتی بر روی سطح پوست کمک میکند. این پوشش از، از بین رفتن رطوبت و نرمی پوست جلوگیری کرده و به بهبود بافت پوست و ظاهر کلی آن کمک میکند.
⇐ پایداری و عمر مفید: گلیسیرین بهداشتی در صورت نگه داری در شرایط صحیح، دارای پایداری خوب و عمر مفید طولانی است. این ماده به پایداری ترکیبات آرایشی کمک کرده و از خشک شدن یا تجزیه آنها در طول زمان پیشگیری میکند.
⇐ حل کننده: آرایشی و بهداشتی در آب و الکل قابل حل است، که این امر باعث میشود به راحتی در ترکیبات مختلف آرایشی استفاده شود. میتوان از آن در محصولات مبتنی بر آب، روغن و الکل بدون هیچ مشکل سازگاری استفاده کرد.
⇐ سازگاری با سایر مواد: گلیسیرین بهداشتی با طیف وسیعی از مواد اولیهای که در ساخت محصولات آرایشی استفاده میشوند، از جمله روغنها، عصارههای گیاهی، ویتامینها و مواد نگهدارنده، بسیار سازگار است. میتوان گلایجین را به راحتی و بدون تأثیر بر پایداری یا کارایی محصولات در فرمولاسیونهای مختلف استفاده کرد.
⇐ کاربردهای متنوع: گلایجین (GLYGIENE) میتواند در بسیاری از محصولات آرایشی استفاده شود، از جمله مرطوب کنندهها، کرمها، لوسیونها، سرمها، پاککنندهها، تونرها، ماسکها و محصولات مراقبت از مو. همچنین گلایجین در محصولات آرایشی مانند فاندیشن، رژ لب و سایه چشم برای بهبود بافت و خواص مرطوب کنندگی استفاده میشود.
⇐ مطابقت با مقررات: گلایجین مطابق با استانداردهای بینالمللی است تا تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از ایمنی و خلوص آن مطمئن باشند.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع شفاف |
| درصد خلوص | 101 – 99 |
| رنگ | APHA: حداکثر 10 |
| اسیدیته | حداکثر 0/2 |
| اسیدهای چرب و استرها | حداکثر 1 |
| کلرید (ppm) | حداکثر 10 |
| وزن مخصوص در 25 درجه سانتیگراد | حداقل 1/249 |
| ضریب شکست در 20 درجه سانتیگراد | 1/475 – 1/470 |
| کلرید (ppm) | حداکثر 10 |
| درصد رطوبت | حداکثر 5 |
| فلزات سنگین (ppm) | حداکثر 5 |
| سولفات ها (ppm) | حداکثر 20 |
| ترکیبات کلرینه شده (ppm) | حداکثر 30 |
| آرسنیک (ppm) | حداکثر 1/5 |

سایر محصولات
آلکیل دی متیل آمین اکساید یا آکسونیل LC، مایعی شفاف و زرد کمرنگ است که به عنوان سورفکتانت، پایدار کننده و تقویت کننده کف، با ویژگیهای افزایش ویسکوزیته و بهبود پایداری محصول، نرم کنندگی، کوپل کنندگی، پایداری در محیط حاوی آب اکسیژنه و هیپوکلریت، سازگار با سایر سورفکتانتها نظیر کاتیونی، آنیونی، آمفوتری و غیریونی و زیست تخریب پذیری در شویندههای خانگی، صنایع نساجی و کاغذ سازی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهپلی کواترنیوم 7 یک پلیمر کاتیونی محلول در آب است که به عنوان نرم کننده ای بسیار مؤثر و ملایم، به طور گسترده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو و پوست، شوینده های شخصی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده با ایجاد نرمی مطلوب و کمک به حفظ رطوبت پوست و مو نقش کلیدی در بهبود کیفیت محصولات بهداشتی و تجربه مصرف کننده ایفا می کند.
حداقل میزان سفارش: 200 کیلوگرمدی اتیلن تری آمین پنتا متیلن فسفونات یا DTPMP یا فسفونیل DA، مایعی قرمز تا قهوهای و دارای pH اسیدی، متعلق به دسته فسفوناتها، عمدتاً در صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان عامل ضد رسوب و ضد خوردگی، عامل کیلیت کننده قوی یونهای فلزی، ضد رسوب یونهای سختی آب روی پارچه و سطوح، جلوگیری کننده از برگشت لکه روی پارچه و سطوح، آنتی اسکالانت و تثبیت کننده پراکسید مورد استفاده قرار میگیرد.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهسویامید فتی اسید دی اتانول آمید (SFDA) یا ایرامید VD، یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن سویا و دیاتانول آمین، با خواص نرم کنندگی، تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت، دارای توانائی افزایش ویسکوزیته، حتی بیشتر از مواد مشابه بر پایه کوکونات است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه کارکرده و پلاستیکی دو دهنه نوسدیم زایلن سولفونات یا اکسونیل SXS، یک سورفکتانت آنیونی و هیدروتروپ سولفوناتی است که حلالیت و استفاده از مقادیر بهینه سورفکتانتها را در فرمول بهبود میبخشد. این ماده در صنایع مختلف به عنوان عامل امولسیون کننده، مرطوب کننده، حل کننده، کاهنده کشش سطحی، کوپل کننده، کاهنده نقطه کدورت (ابری) فرمولاسیون و حل کننده استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهبنزالکونیوم کلراید 50 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 50 یا بنزالکونیل 50، یک سورفکتانت کاتیونیک با کف کم و آمونیوم چهار ظرفیتی، در محصولات گندزدا و ضدعفونی کننده استفاده میشود. این ماده با ایجاد اختلال در غشای سلولی میکروارگانیسمها، باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها و ویروسها شده و به عنوان عامل ضدعفونی کننده، نگهدارنده، سورفکتانت، ضد الکتریسیته ساکن، ضد خوردگی پایه زیستی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهاتیلن گلیکول دی استئارات 98% و اتیلن گلیکول مونواستئارات 2% یک ترکیب جامد سفید رنگ متمایل به زرد، تولید شده از اتیلن گلیکول و اسید استئاریک است و به عنوان عامل صدفی کننده، نرم کننده، ویسکوز دهنده و مات کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیآمفونیل C45 (کوکامیدوپروپیل بتائین با اکتیو بالاتر) یک سورفکتانت آمفوتریک بر پایه دی متیل آمینو پروپیل آمین و روغن نارگیل است که به عنوان یک سورفکتانت اصلی یا ثانویه در محصولات مراقبت شخصی از جمله کرم های مرطوب کننده، شامپوها، محصولات شستشوی بدن، صابون مایع و مواد نرم کننده و یا در محصولات مراقبت خانگی همچون مایع دستشویی و ظرفشویی استفاده می شود. این ماده نسبت به محصولات مشابه، باقیمانده خشک و اکتیو بالاتری دارد و همین امر به کاهش هزینه تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی و خانگی کمک می کند.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهاتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)، کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید (CFAMEA)،و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، ایرامیکس EM20 را میسازد که به عنوان عامل صدفی کننده با درصد بالا (20%) ، پاک کننده، دیسپرس کننده، افزایش دهنده ویسکوزیته و مرطوب کننده شناخته می شود و با سایر سورفکتانت های غیریونی، آنیونی و آمفوتری سازگار است. این ماده بر رفتار ایجاد کف سورفکتانت ها تاثیر منفی ندارد و به دلیل شکل مایع و قابل پمپاژ بودن، در روش پخت سرد قابل استفاده است.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنیلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.