گلیسیرین صنعتی یا پدیسرول، مایعی شفاف بیرنگ و بیبو، با ویژگیهای منحصر به فرد بطور گسترده در صنایع مختلف استفاده میشود. گلیسیرین صنعتی تصفیه شده شرکت پدیده شیمی جم دارای ویژگیهای مهمی مانند خلوص بالا، شفافیت مطابق گرید USP، کاملا بدون بو و رنگ، جاذب و حافظ رطوبت، حلال و امولسیفایر است.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی فلزی و پلاستیکی دو دهنه
گلیسیرین صنعتی یکی از گریدهای گلیسیرین می باشد که در حوزه صنعت به عنوان مواد اولیه شیمیایی حلال ها، روان کننده، ضد یخ و… مورد استفاده قرار می گیرد . گلیسیرین صنعتی با نام های پدیسرول (padicerol) نیز شناخته می شود.
شرکت پدیده شیمی جم از تولید کنندگان گلیسیرین در ایران می باشد. از تولیدات این شرکت گلیسیرین غذایی، گلیسیرین گرید دارویی، گلیسیرین گرید آرایشی با خلوص 99.5% می باشد. جهت خرید و سفارش می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.
⇐ پایداری فیزیکی و شیمیایی: پدیسرول به عنوان یک ماده پایدار شیمیایی و فیزیکی شناخته شده است. این ماده دارای عمر طولانی و نقطه جوش بالائی است و میتواند در شرایط دمائی مختلف مقاومت کند، که این ویژگی آن را برای استفاده در فرآیندها و محصولات صنعتی مختلف مناسب میسازد.
⇐ سازگاری: گلیسرین صنعتی با طیف وسیعی از مواد تشکیل دهنده محصولات صنعتی سازگاری خوبی دارد. این سازگاری به آن امکان میدهد که به راحتی در فرمولاسیونها و ترکیبات مختلف استفاده شده و عملکرد محصولات نهایی را بهبود بخشد.
⇐ خلوص بالا: گلیسرین تصفیه شده صنعتی (Refined Glycerin (Industrial Grade)) حاصل یک فرآیند تصفیه دقیق و پیچیده مطابق با استاندارهای بین المللی است که با حداقل خلوص 99.5% خود، کیفیت و عملکرد پایدار محصول را تضمین میکند.
⇐ کاربرد چند منظوره: گلیسرین صنعتی برای مجموعهای گسترده از فرآیندها و محصولات صنعتی مناسب است. این ماده میتواند به عنوان حلال، مرطوب کننده، روان کننده، ابریشم کننده و تنظیم کننده ویسکوزیته استفاده شود.
⇐ حلال: گلیسرین تصفیه شده صنعتی حلال فوق العاده ایست که امکان حل و مخلوط شدن مواد مختلف را فراهم میکند. این ماده به عنوان حلال در صنایع رنگ و رزین، کشاورزی، لاستیک سازی و نساجی مورد استفاده قرار میگیرد.
⇐ نگهداری رطوبت: پدیسرول (PADICEROL) به عنوان یک ماده مرطوب کننده، قابلیت جذب و نگهداری رطوبت خوبی دارد. به همین دلیل در بسیاری از صنایع از جمله صنایع کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد.
⇐ غیر سمی و ایمن: گلیسرین تصفیه شده صنعتی به طور کلی به عنوان ماده ایمن برای استفاده در صنایع مختلف است. این ماده غیر سمی، غیر تحریک کننده و تجدیدپذیر است که کاربری آن را در صنایع مختلف تسهیل میکند.
⇐ قابل برگشت به طبیعت: پدیسرول اغلب از منابع طبیعی به دست میآید. این باعث میشود تا یک ماده تجدیدپذیر و پایدار باشد که با تقاضای روز افزون برای محصولات دوستدار محیط زیست هماهنگ است.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع شفاف |
| درصد خلوص | 101 – 99 |
| رنگ | APHA : حداکثر 10 ، گاردنر: حداکثر 0/5 |
| اسیدیته | حداکثر 0/2 |
| اسیدهای چرب و استرها | حداکثر 1 |
| وزن مخصوص در 25 درجه سانتیگراد | حداقل 1.249 |
| ضریب شکست در 20 درجه سانتیگراد | 1.475 – 1.470 |
| کلرید (ppm) | حداکثر 10 |
| درصد رطوبت | حداکثر 5 |
| فلزات سنگین (ppm) | حداکثر 5 |
| سولفات ها (ppm) | حداکثر 20 |
| ترکیبات کلرینه شده (ppm) | حداکثر 30 |
گلیسیرین تصفیه شده گرید صنعتی
سایر محصولات
آلکیل دی متیل آمین اکساید یا آکسونیل LC، مایعی شفاف و زرد کمرنگ است که به عنوان سورفکتانت، پایدار کننده و تقویت کننده کف، با ویژگیهای افزایش ویسکوزیته و بهبود پایداری محصول، نرم کنندگی، کوپل کنندگی، پایداری در محیط حاوی آب اکسیژنه و هیپوکلریت، سازگار با سایر سورفکتانتها نظیر کاتیونی، آنیونی، آمفوتری و غیریونی و زیست تخریب پذیری در شویندههای خانگی، صنایع نساجی و کاغذ سازی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهاتیلن گلیکول دی استئارات 75% یک ترکیب جامد و پرک مانند است که به عنوان عامل صدفی کننده، نرم کننده و ویسکوز دهنده در صنایع آرایشی، محصولات مراقبت از پوست و صنایع بهداشتی استفاده میشود. این ترکیب باعث بهبود بافت کرمها و لوسیونها شده و ظاهر صدف گونه به فرمولاسیونهایی مانند شامپوها و ژلهای شستشو میدهد.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیpeg 7 گلیسریل کوکوآت یا ایراپون GC، یک سورفکتانت غیریونی محلول در آب با اثر تحریک کنندگی کم بر پایه کوکونات و پلی اتیلن گلیکول (PEG) است. این ماده یک پاک کننده بسیار ملایم، دیسپرس کننده، ویسکوزدهنده و حل کننده بوده که در فرمول محصولات مراقبت شخصی که اثر کم بر تحریک پوست و چشم دارند، مورد استفاده قرار میگیرند. این ماده با سایر سورفکتانت های غیریونی و بیشتر سورفکتانت های آنیونی و کاتیونی سازگار است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهبنزالکونیوم کلراید (BAC) یا ریتانیل، یک ماده اولیه شیمیایی متعلق به دسته ترکیبات آمونیومهای چهارظرفیتی با غلظتهای 20 و 50 درصد، دارای سطح فعال کاتیونی، عمدتا به عنوان یک عامل سورفکتانت با کف کم، ریتاردر، تراز کننده و یکنواخت کننده رنگ در صنایع رنگرزی و نساجی، ضد میکروب قوی در برابر طیف گستردهای از میکروارگانیسمها در صنعت دامپروری با سمیت کم استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهتگزاپون صدفی یا اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) ایجاد ویسکوزیته، ایجاد تلالو صدفی محصولات، دیسپرس کننده و مرطوب کننده، سازگار با سایرسورفکتانتهای غیر یونی، آنیونی و آمفوتریکی، عدم تاثیر منفی بر رفتار ایجاد کف سورفکتانتها، قابل استفاده در روش پخت سرد از ویژگیهای آن است.
حداقل میزان سفارش : 100 کیلوگرمی پلاستیکی درب بزرگبنزالکونیوم کلراید 80 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 80 ، یک ترکیب آمونیوم چهار ظرفیتی است. این ماده سورفکتانت کاتیونیک با کف کم، ضدعفونی کننده، نگهدارنده، ضد الکتریسیته ساکن، ریتاردر و عامل ضد خوردگی پایه زیستی است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهصابون چرب سدیم که با عناوین صابون سدیم، نیدل صابون و یا ساپونیل N نیز شناخته میشود، نوعی سورفکتانت آنیونی با کاربردهای گوناگون است. در رنگهای مختلف همچون قرمز، آبی، سبز و بنفش بر اساس درخواست مشتریان تولید میشود. ساپونیل N یک امولسیون کننده با حلالیت خوب در آب است که با خاصیت خیس کنندگی مناسب در صنعت شویندههای خانگی در فرمولاسیون اکثر پودرهای شوینده لباس به کار میرود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 60 کیلوگرمیسویامید فتی اسید دی اتانول آمید (SFDA) یا ایرامید VD، یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن سویا و دیاتانول آمین، با خواص نرم کنندگی، تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت، دارای توانائی افزایش ویسکوزیته، حتی بیشتر از مواد مشابه بر پایه کوکونات است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه کارکرده و پلاستیکی دو دهنه نوبنزالکونیوم کلراید 50 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 50 یا بنزالکونیل 50، یک سورفکتانت کاتیونیک با کف کم و آمونیوم چهار ظرفیتی، در محصولات گندزدا و ضدعفونی کننده استفاده میشود. این ماده با ایجاد اختلال در غشای سلولی میکروارگانیسمها، باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها و ویروسها شده و به عنوان عامل ضدعفونی کننده، نگهدارنده، سورفکتانت، ضد الکتریسیته ساکن، ضد خوردگی پایه زیستی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهآمفونیل C45 (کوکامیدوپروپیل بتائین با اکتیو بالاتر) یک سورفکتانت آمفوتریک بر پایه دی متیل آمینو پروپیل آمین و روغن نارگیل است که به عنوان یک سورفکتانت اصلی یا ثانویه در محصولات مراقبت شخصی از جمله کرم های مرطوب کننده، شامپوها، محصولات شستشوی بدن، صابون مایع و مواد نرم کننده و یا در محصولات مراقبت خانگی همچون مایع دستشویی و ظرفشویی استفاده می شود. این ماده نسبت به محصولات مشابه، باقیمانده خشک و اکتیو بالاتری دارد و همین امر به کاهش هزینه تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی و خانگی کمک می کند.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید (CFA-MEA) یک سورفکتانت غیر یونی بر پایه روغن نارگیل و اتانول آمین است که به علت قدرت نرم کنندگی، تقویت کف و ویسکوزیته در مقایسه با دیگر آلکانول امیدها حتی در غلظتهای کم الکترولیت، نداشتن بوی متیل استر، عدم وجود نیتروز آمین (عامل سرطان زا) و متانول در ترکیبش به یک سورفکتانت منحصر به فرد در تولید محصولات مراقبت شخصی و شویندهها تبدیل شده است.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.