گلیسیرین دارویی دارای کیفیت استاندارد (United States pharmacopeia) USP و حداقل خلوص 99/5%، نوعی گلیسیرین تصفیه شده برای کاربری در صنعت داروسازی است که به عنوان یک حلال، مرطوب کننده، پایدار کننده و پایه ساخت شکل دارویی شیاف است و در ترکیبات مختلف دارویی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنه
⇐ خلوص و کیفیت: گلیسیرین دارویی یک فرآیند تصفیه دقیق را طی میکند تا خلوص و کیفیت بالایی را برای تولیدکنندگان محصولات دارویی تضمین کند. امونیل با استانداردها و مقررات سختگیرانه به روز داروسازی دنیا مطابقت دارد. شرکت پدیده شیمی جم تولیدکننده گلیسیرین در ایران، گلیسیرین دارویی را در خلوص 99.5 درصد تولید می کند.
⇐ جذب و حفظ رطوبت: امونیل (Emunil) خاصیت مرطوب کننده استثنایی دارد و رطوبت را جذب و حفظ کرده و در محصولات دارویی، به جلوگیری از خشکی و حفظ رطوبت کمک میکند. این خاصیت به ویژه در ترکیبات موضعی، محصولات مراقبت از دهان و داروهای مخصوص مصرف مخاطی مفید است.
⇐ سازگاری: گلیسیرین با طیف وسیعی از اجزای فعال داروئی (APIs) و مواد جانبی دارویی (اکسیپینتها) سازگاری بالایی دارد. در ترکیبات مختلف، از جمله محلولهای خوراکی، سوسپانسیونها، کرمها، پمادها و شیافها به راحتی قابل استفاده است.
⇐ حلال: گلیسیرین تصفیه شده گرید دارویی به عنوان یک حلال برای مواد فعال دارویی (APIs) و سایر ترکیبات دارویی کمک میکند. این امر بهبود قابلیت جذب و یکنواختی مواد دارویی و دوزهای یکنواخت دارو را تضمین میکند.
⇐ تقویت پایداری: گلیسرول دارویی به عنوان یک پایدار کننده عمل کرده و در حفظ پایداری و ماندگاری ترکیبات دارویی کمک میکند. این ماده میتواند از تجزیه، رشد میکروبی و اکسیداسیون جلوگیری کرده و در نتیجه عمر مفید داروها را افزایش دهد.
⇐ سازگاری زیستی: امونیل توسط بدن انسان به خوبی تحمل میشود و سمیت کمی دارد. استفاده از آن در محصولات دارویی ایمن تلقی میشود و تاریخچه طولانی استفاده از آن در صنعت داروسازی وجود دارد.
⇐ کاربری چند منظوره: گلیسیرین دارویی در طیف وسیعی از اشکال دارویی از جمله داروهای خوراکی، موضعی، تزریقی و شیافها، با اهداف مختلف استفاده میشود.
| تست شناسایی |
طیف شناسایی IR درصد دی اتیلن گلایکول: حداکثر 0/1 درصد اتیلن گلایکول: حداکثر 0/1 زمان بازداری پیک گلیسیرین در محلول نمونه، با زمان |
| درصد خلوص | 101 – 99 |
| کلرید (ppm) | حداکثر 10 |
| سولفات ها (ppm) | حداکثر 20 |
| وزن مخصوص در 25 درجه سانتی گراد | حداقل 1/249 |
| درصد رطوبت | حداکثر 5 |
| اسید های چرب و استرها | حداکثر 1 |
| ترکیبات کلرینه شده (ppm) | حداکثر 30 |
گلیسیرین تصفیه شده گرید دارویی
سایر محصولات
آلکیل دی متیل آمین اکساید یا آکسونیل LC، مایعی شفاف و زرد کمرنگ است که به عنوان سورفکتانت، پایدار کننده و تقویت کننده کف، با ویژگیهای افزایش ویسکوزیته و بهبود پایداری محصول، نرم کنندگی، کوپل کنندگی، پایداری در محیط حاوی آب اکسیژنه و هیپوکلریت، سازگار با سایر سورفکتانتها نظیر کاتیونی، آنیونی، آمفوتری و غیریونی و زیست تخریب پذیری در شویندههای خانگی، صنایع نساجی و کاغذ سازی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهپلی کواترنیوم 7 یک پلیمر کاتیونی محلول در آب است که به عنوان نرم کننده ای بسیار مؤثر و ملایم، به طور گسترده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو و پوست، شوینده های شخصی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده با ایجاد نرمی مطلوب و کمک به حفظ رطوبت پوست و مو نقش کلیدی در بهبود کیفیت محصولات بهداشتی و تجربه مصرف کننده ایفا می کند.
حداقل میزان سفارش: 200 کیلوگرمبنزالکونیوم کلراید (BAC) یا ریتانیل، یک ماده اولیه شیمیایی متعلق به دسته ترکیبات آمونیومهای چهارظرفیتی با غلظتهای 20 و 50 درصد، دارای سطح فعال کاتیونی، عمدتا به عنوان یک عامل سورفکتانت با کف کم، ریتاردر، تراز کننده و یکنواخت کننده رنگ در صنایع رنگرزی و نساجی، ضد میکروب قوی در برابر طیف گستردهای از میکروارگانیسمها در صنعت دامپروری با سمیت کم استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهتریاتیلن گلیکول دی استئارات و سدیم لوریل اتر سولفات به همراه نمک یا ایرامیکس PS310 از مواد معمول مورد استفاده در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی هستند. تریاتیلن گلیکول دی استئارات به عنوان یک عامل ویسکوز دهنده و امولینت عمل میکند، در حالی که سدیم لوریل اتر سولفات یک سورفکتانت و عامل کف ساز است. ایرامیکس PS310، به عنوان یک سورفکتانت و عامل مات کننده، کرمی کننده، دیسپرس کننده و مرطوب کننده شناخته می شود.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنیدی اتیلن تری آمین پنتا متیلن فسفونات یا DTPMP یا فسفونیل DA، مایعی قرمز تا قهوهای و دارای pH اسیدی، متعلق به دسته فسفوناتها، عمدتاً در صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان عامل ضد رسوب و ضد خوردگی، عامل کیلیت کننده قوی یونهای فلزی، ضد رسوب یونهای سختی آب روی پارچه و سطوح، جلوگیری کننده از برگشت لکه روی پارچه و سطوح، آنتی اسکالانت و تثبیت کننده پراکسید مورد استفاده قرار میگیرد.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهگلیسرول مونو استئارات ( گلیسیرین مونو استئارات) یا ایراپون GMS یک ترکیب جامد سفید رنگ، تولید شده از گلیسرول و اسید استئاریک، به عنوان عامل افزایش دهنده ویسکوزیته، امولسیون کننده، مرطوب کننده، خیس کننده، حل کننده، نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن و نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
آمفونیل C45 (کوکامیدوپروپیل بتائین با اکتیو بالاتر) یک سورفکتانت آمفوتریک بر پایه دی متیل آمینو پروپیل آمین و روغن نارگیل است که به عنوان یک سورفکتانت اصلی یا ثانویه در محصولات مراقبت شخصی از جمله کرم های مرطوب کننده، شامپوها، محصولات شستشوی بدن، صابون مایع و مواد نرم کننده و یا در محصولات مراقبت خانگی همچون مایع دستشویی و ظرفشویی استفاده می شود. این ماده نسبت به محصولات مشابه، باقیمانده خشک و اکتیو بالاتری دارد و همین امر به کاهش هزینه تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی و خانگی کمک می کند.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکامیدوپروپیل بتائین یک سورفکتانت آمفوتریک ملایم بر پایه روغن نارگیل و دی متیل آمینو پروپیل آمین است که به عنوان یک سورفکتانت نوع دوم در محصولات مراقبت شخصی مانند شامپوها، کرمهای مرطوبکننده، شستشوی بدن، مواد نرم کننده و صابون مایع استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.