اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)، کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید (CFAMEA)،و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، ایرامیکس EM20 را میسازد که به عنوان عامل صدفی کننده با درصد بالا (20%) ، پاک کننده، دیسپرس کننده، افزایش دهنده ویسکوزیته و مرطوب کننده شناخته می شود و با سایر سورفکتانت های غیریونی، آنیونی و آمفوتری سازگار است. این ماده بر رفتار ایجاد کف سورفکتانت ها تاثیر منفی ندارد و به دلیل شکل مایع و قابل پمپاژ بودن، در روش پخت سرد قابل استفاده است.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنی
⇐ ایجاد ظاهری صدف گونه: IRAMIX EM20 به عنوان صدفی کننده، ظاهری صدفی و لوکس به محصولات می دهد و باعث افزایش زیبایی بصری محصولات می شود.
⇐ تقویت کف: IRAMIX EM20 به عنوان یک عامل تقویت کننده کف، باعث ایجاد ظاهری شکیلتر در محصول و بهبود تجربه مصرف کننده از نظر قدرت پاک کنندگی میشود. این ماده عمدتا در محصولاتی مانند شامپوها، شویندههای حمام، محلولهای شستشوی دست و بدن و پاک کنندههای پوست به کار میرود.
⇐ امولسیون کننده: ایرامیکس EM20 به عنوان یک امولسیفایر عالی، موجب ترکیب شدن بهتر مواد بر پایه روغن و آب در فرمولاسیون شده و به ایجاد ترکیب پایدار و یکنواخت در محصولات مانند لوسیونها و کرمها کمک میکند.
⇐ پایداری: ترکیبات به کار رفته در این محصول، به پایداری فرمولاسیون و جلوگیری از دو فاز شدن آن کمک میکند. ایرامیکس EM20 موجب یکنواخت ماندن و حفظ ظاهر محصول در طول زمان میشود.
⇐ سازگاری: سدیم لوریل اتر سولفات و اتیلن گلیکول دی استئارات به دلیل سازگاری با طیف گستردهای از مواد، این امکان را میدهند تا در تولید محصولات مراقبت شخصی چند منظوره و موثر مورد استفاده قرار بگیرند. این ماده را میتوان در ترکیب با سورفکتانتها، امولینتها و مواد فعال دیگر بکار برد تا عملکرد و مزایای مورد نظر را بدست آورد.
⇐ ویسکوز دهنده: این ماده به عنوان یک عامل تقویت ویسکوزیته شناخته میشود. این ترکیب با افزایش غلظت محصول، باعث بهبود تجربه حسی مصرف کننده نیز میشود.
⇐ پاک کننده: ایرامیکس EM20 به عنوان یک سورفکتانت قدرتمند، به حذف آلودگیها و چربیهای پوست و مو کمک میکند.
⇐ مرطوب کننده: این ماده با داشتن خاصیت مرطوب کنندگی و با ایجاد یک سد حفاظتی به حفظ رطوبت پوست و مو کمک کرده و پوست را نرم و مو را صاف میکند.
⇐ زیست تخریب پذیر: ایرامیکس EM20 یک محصول دوستدار محیط زیست است و مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع خمیری شکل سفید |
| درصد ماده اکتیو (MW=385 gr/mol) | 13/0 – 10/0 |
| pH (محلول 5% در آب) | 7/5 -5/5 |
| درصد سدیم کلرید | حداکثر 1/5 |
اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)، کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید(CFAMEA) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)
سایر محصولات
پالم کرنل فتی اسید دی اتانول آمید یا ایرامید PKD، یک سورفکتانت غیر یونی است که قادر به تقویت کف و ویسکوزیته حتی در مقادیر کم الکترولیت می باشد. برای ساخت این محصول از اسید چرب پالم کرنل استفاده شده است. از ویژگی های منحصر به فرد ایرامید PKD می توان به نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد. این ترکیب نسبت به محصولات مشابه رنگ روشن تری داشته و ویسکوزیته محصول را افزایش می دهد. این ترکیب در صنایع مختلف، به ویژه در تولید محصولات بهداشتی و تمیزکننده ها استفاده می شود.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنی
گلیسیرین دارویی دارای کیفیت استاندارد (United States pharmacopeia) USP و حداقل خلوص 99/5%، نوعی گلیسیرین تصفیه شده برای کاربری در صنعت داروسازی است که به عنوان یک حلال، مرطوب کننده، پایدار کننده و پایه ساخت شکل دارویی شیاف است و در ترکیبات مختلف دارویی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنهآلکیل دی متیل آمین اکساید یا آکسونیل LC، مایعی شفاف و زرد کمرنگ است که به عنوان سورفکتانت، پایدار کننده و تقویت کننده کف، با ویژگیهای افزایش ویسکوزیته و بهبود پایداری محصول، نرم کنندگی، کوپل کنندگی، پایداری در محیط حاوی آب اکسیژنه و هیپوکلریت، سازگار با سایر سورفکتانتها نظیر کاتیونی، آنیونی، آمفوتری و غیریونی و زیست تخریب پذیری در شویندههای خانگی، صنایع نساجی و کاغذ سازی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهکوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکسید یا آکسونیل CAC، یک سورفکتانت آمفوتریکی ملایم، با کف زیاد و به شکل مایع شفاف و زرد کم رنگ، از روغن نارگیل است. توانایی بهبود ویسکوزیته و پایداری فرمولاسیونها از مزایای آن است. تقویت کننده و پایدار کننده کف، سازگار با سورفکتانتهای کاتیونی، آنیونی، آمفوتریکی و غیر یونی، ضد الکتریسیته ساکن و زیست تخریب پذیر و پایدار در محیط آب اکسیژنه است.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهPEG-3 دی استئارات یا ایراپون TSS یک ترکیب از دسته استرهای پلی اتیلن گلیکول (PEG) و به شکل پرک سفید رنگ از اسید استئاریک به دست میآید. عمدتا در صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده به عنوان عامل مات کننده، امولسیون کننده، ویسکوز دهنده، پاک کننده ملایم با پوست استفاده میشود و به بهبود عملکرد و بافت محصولات کمک میکند.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیتریاتیلن گلیکول دی استئارات و سدیم لوریل اتر سولفات به همراه نمک یا ایرامیکس PS310 از مواد معمول مورد استفاده در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی هستند. تریاتیلن گلیکول دی استئارات به عنوان یک عامل ویسکوز دهنده و امولینت عمل میکند، در حالی که سدیم لوریل اتر سولفات یک سورفکتانت و عامل کف ساز است. ایرامیکس PS310، به عنوان یک سورفکتانت و عامل مات کننده، کرمی کننده، دیسپرس کننده و مرطوب کننده شناخته می شود.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنیدی اتیلن تری آمین پنتا متیلن فسفونات یا DTPMP یا فسفونیل DA، مایعی قرمز تا قهوهای و دارای pH اسیدی، متعلق به دسته فسفوناتها، عمدتاً در صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان عامل ضد رسوب و ضد خوردگی، عامل کیلیت کننده قوی یونهای فلزی، ضد رسوب یونهای سختی آب روی پارچه و سطوح، جلوگیری کننده از برگشت لکه روی پارچه و سطوح، آنتی اسکالانت و تثبیت کننده پراکسید مورد استفاده قرار میگیرد.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهتگزاپون صدفی یا اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) ایجاد ویسکوزیته، ایجاد تلالو صدفی محصولات، دیسپرس کننده و مرطوب کننده، سازگار با سایرسورفکتانتهای غیر یونی، آنیونی و آمفوتریکی، عدم تاثیر منفی بر رفتار ایجاد کف سورفکتانتها، قابل استفاده در روش پخت سرد از ویژگیهای آن است.
حداقل میزان سفارش : 100 کیلوگرمی پلاستیکی درب بزرگصابون چرب سدیم که با عناوین صابون سدیم، نیدل صابون و یا ساپونیل N نیز شناخته میشود، نوعی سورفکتانت آنیونی با کاربردهای گوناگون است. در رنگهای مختلف همچون قرمز، آبی، سبز و بنفش بر اساس درخواست مشتریان تولید میشود. ساپونیل N یک امولسیون کننده با حلالیت خوب در آب است که با خاصیت خیس کنندگی مناسب در صنعت شویندههای خانگی در فرمولاسیون اکثر پودرهای شوینده لباس به کار میرود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 60 کیلوگرمیسدیم زایلن سولفونات یا اکسونیل SXS، یک سورفکتانت آنیونی و هیدروتروپ سولفوناتی است که حلالیت و استفاده از مقادیر بهینه سورفکتانتها را در فرمول بهبود میبخشد. این ماده در صنایع مختلف به عنوان عامل امولسیون کننده، مرطوب کننده، حل کننده، کاهنده کشش سطحی، کوپل کننده، کاهنده نقطه کدورت (ابری) فرمولاسیون و حل کننده استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش: بشکه 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهn-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 20 یا بنزالکونیوم کلرید 20، یک سورفکتانت کاتیونیک و آمونیوم چهارظرفیتی است که در محصولات ضدعفونی کننده و گندزدا استفاده میشود. این ماده به عنوان یک میکروب کش، با ایجاد اختلال در غشای سلول میکروارگانیسمها باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها شده و در ضدعفونی کنندهها و گندزداهای اماکن تجاری، صنعتی و خانگی و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : گالن 4 لیتریلینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.