تگزاپون صدفی یا اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) ایجاد ویسکوزیته، ایجاد تلالو صدفی محصولات، دیسپرس کننده و مرطوب کننده، سازگار با سایرسورفکتانتهای غیر یونی، آنیونی و آمفوتریکی، عدم تاثیر منفی بر رفتار ایجاد کف سورفکتانتها، قابل استفاده در روش پخت سرد از ویژگیهای آن است.
حداقل میزان سفارش : 100 کیلوگرمی پلاستیکی درب بزرگ
⇐ امولسیفایر: تگزاپون صدفی یک امولسیفایر عالی است که موجب ترکیب شدن بهتر مواد بر پایه روغن و آب در فرمولاسیون شده و به ایجاد ترکیب پایدار و یکنواخت در محصولات مانند لوسیونها و کرمها کمک میکند.
⇐ پایداری: ترکیب EGDS، EGMS و SLES به پایداری فرمولاسیون و جلوگیری از دو فاز شدن آن کمک میکند. تگزاپن صدفی موجب میشود که محصول در طول زمان یکنواخت مانده، ظاهر خود را حفظ کند.
⇐ دیسپرس کننده: تگزاپن صدفی به عنوان عامل دیسپرس کننده (پخش کننده) شناخته می شود.
⇐ مرطوب کننده: تگزاپون صدفی خاصیت مرطوب کنندگی داشته و با ایجاد یک سد حفاظتی به حفظ رطوبت پوست و مو کمک کرده و پوست را نرم و مو را صاف میکند.
⇐ ویسکوز دهنده: تگزاپن صدفی با خاصیت تقویت ویسکوزیته شناخته میشود. این ترکیب با افزایش غلظت محصول، باعث بهبود تجربه حسی مصرف کننده نیز میشود.
⇐ پاک کننده: تگزاپون صدفی (IRAMIX) یک سورفکتانت قدرتمند است که به حذف آلودگیها و چربیهای پوست و مو کمک میکند.
⇐ تقویت کف: تگزاپون صدفی یک عامل تقویت کف است که برای ایجاد ظاهری شکیلتر در محصول و بهبود تجربه کاربر از نظر قدرت پاک کنندگی عمدتاً در محصولاتی مانند شامپوها، محلولهای شستشوی دست و بدن، شویندههای حمام و پاک کنندههای پوست بکار میرود.
⇐ سازگاری: تگزاپن صدفی با مجموعه وسیعی از مواد دیگر سازگار بوده و این امکان را میدهد تا محصولات مراقبت شخصی چندمنظوره و موثر ایجاد شود. تگزاپن صدفی را میتوان در ترکیب با سورفکتانتها، امولینتها و مواد فعال دیگر بکار برد تا عملکرد و مزایای مورد نظر را بدست آورد.
⇐ زیست تخریب پذیر بودن: تگزاپون صدفی (ایرامیکس) محصولی دوستدار محیط زیست است و مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد.
بطور کلی، ترکیب EGDS، EGMS و SLES ویژگیها و مزایای متنوعی را در فرمولاسیون محصولات مراقبت شخصی ارائه میدهد. آنها به تجربه حسی، کارایی پاک کنندگی، ترکیب و پایداری محصولات کمک کرده و رضایت مصرف کننده را به همراه دارند.
| شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد | مایع خمیری شکل سفید |
| درصد ماده اکتیو (MW=385 g/mol) | 28/5 – 26/5 |
| pH (5% در آب) | 8 – 6 |
| درصد سدیم کلرید | حداکثر 2 |
اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)، اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)
سایر محصولات
گلیسیرین دارویی دارای کیفیت استاندارد (United States pharmacopeia) USP و حداقل خلوص 99/5%، نوعی گلیسیرین تصفیه شده برای کاربری در صنعت داروسازی است که به عنوان یک حلال، مرطوب کننده، پایدار کننده و پایه ساخت شکل دارویی شیاف است و در ترکیبات مختلف دارویی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : بشکه 220 کیلوگرمی فلزی دو دهنهبیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات (استرکوات) یا ایراسافت V18، یک آمونیوم چهار ظرفیتی و سورفکتانت کاتیونیک با کف کم، دارای ظاهری خمیری و زرد رنگ است. با خواص نرم کنندگی خوب، ضد الکتریسیته ساکن، تسهیل جذب دوباره آب و اتوکشی آسان در انواع نرم کنندههای حوله و لباس و در صنایع نساجی با طیف وسیعی از غلظتها به کار میرود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی فلزی درب بزرگ
PEG-3 دی استئارات یا ایراپون TSS یک ترکیب از دسته استرهای پلی اتیلن گلیکول (PEG) و به شکل پرک سفید رنگ از اسید استئاریک به دست میآید. عمدتا در صنایع آرایشی، بهداشتی و شوینده به عنوان عامل مات کننده، امولسیون کننده، ویسکوز دهنده، پاک کننده ملایم با پوست استفاده میشود و به بهبود عملکرد و بافت محصولات کمک میکند.
حداقل میزان سفارش : کیسه 20 کیلوگرمیپلی کواترنیوم 7 یک پلیمر کاتیونی محلول در آب است که به عنوان نرم کننده ای بسیار مؤثر و ملایم، به طور گسترده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو و پوست، شوینده های شخصی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده با ایجاد نرمی مطلوب و کمک به حفظ رطوبت پوست و مو نقش کلیدی در بهبود کیفیت محصولات بهداشتی و تجربه مصرف کننده ایفا می کند.
حداقل میزان سفارش: 200 کیلوگرمpeg 7 گلیسریل کوکوآت یا ایراپون GC، یک سورفکتانت غیریونی محلول در آب با اثر تحریک کنندگی کم بر پایه کوکونات و پلی اتیلن گلیکول (PEG) است. این ماده یک پاک کننده بسیار ملایم، دیسپرس کننده، ویسکوزدهنده و حل کننده بوده که در فرمول محصولات مراقبت شخصی که اثر کم بر تحریک پوست و چشم دارند، مورد استفاده قرار میگیرند. این ماده با سایر سورفکتانت های غیریونی و بیشتر سورفکتانت های آنیونی و کاتیونی سازگار است.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهبنزالکونیوم کلراید (BAC) یا ریتانیل، یک ماده اولیه شیمیایی متعلق به دسته ترکیبات آمونیومهای چهارظرفیتی با غلظتهای 20 و 50 درصد، دارای سطح فعال کاتیونی، عمدتا به عنوان یک عامل سورفکتانت با کف کم، ریتاردر، تراز کننده و یکنواخت کننده رنگ در صنایع رنگرزی و نساجی، ضد میکروب قوی در برابر طیف گستردهای از میکروارگانیسمها در صنعت دامپروری با سمیت کم استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهتریاتیلن گلیکول دی استئارات و سدیم لوریل اتر سولفات به همراه نمک یا ایرامیکس PS310 از مواد معمول مورد استفاده در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی هستند. تریاتیلن گلیکول دی استئارات به عنوان یک عامل ویسکوز دهنده و امولینت عمل میکند، در حالی که سدیم لوریل اتر سولفات یک سورفکتانت و عامل کف ساز است. ایرامیکس PS310، به عنوان یک سورفکتانت و عامل مات کننده، کرمی کننده، دیسپرس کننده و مرطوب کننده شناخته می شود.
حداقل میزان سفارش: مخزن یک تنیدی اتیلن تری آمین پنتا متیلن فسفونات یا DTPMP یا فسفونیل DA، مایعی قرمز تا قهوهای و دارای pH اسیدی، متعلق به دسته فسفوناتها، عمدتاً در صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان عامل ضد رسوب و ضد خوردگی، عامل کیلیت کننده قوی یونهای فلزی، ضد رسوب یونهای سختی آب روی پارچه و سطوح، جلوگیری کننده از برگشت لکه روی پارچه و سطوح، آنتی اسکالانت و تثبیت کننده پراکسید مورد استفاده قرار میگیرد.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهصابون چرب سدیم که با عناوین صابون سدیم، نیدل صابون و یا ساپونیل N نیز شناخته میشود، نوعی سورفکتانت آنیونی با کاربردهای گوناگون است. در رنگهای مختلف همچون قرمز، آبی، سبز و بنفش بر اساس درخواست مشتریان تولید میشود. ساپونیل N یک امولسیون کننده با حلالیت خوب در آب است که با خاصیت خیس کنندگی مناسب در صنعت شویندههای خانگی در فرمولاسیون اکثر پودرهای شوینده لباس به کار میرود.
حداقل میزان سفارش : کیسه 60 کیلوگرمیبنزالکونیوم کلراید 50 یا n-آلکیل دی متیل بنزیل آمونیوم کلرید 50 یا بنزالکونیل 50، یک سورفکتانت کاتیونیک با کف کم و آمونیوم چهار ظرفیتی، در محصولات گندزدا و ضدعفونی کننده استفاده میشود. این ماده با ایجاد اختلال در غشای سلولی میکروارگانیسمها، باعث غیرفعال شدن یا نابودی میکروبها و ویروسها شده و به عنوان عامل ضدعفونی کننده، نگهدارنده، سورفکتانت، ضد الکتریسیته ساکن، ضد خوردگی پایه زیستی استفاده میشود.
حداقل میزان سفارش : 220 کیلوگرمی پلاستیکی دو دهنهگلیسرول مونو استئارات ( گلیسیرین مونو استئارات) یا ایراپون GMS یک ترکیب جامد سفید رنگ، تولید شده از گلیسرول و اسید استئاریک، به عنوان عامل افزایش دهنده ویسکوزیته، امولسیون کننده، مرطوب کننده، خیس کننده، حل کننده، نرم کننده، ضد الکتریسیته ساکن و نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند پاک کنندهها، شامپوها، مایع دستشویی، کرمها و سایر مواد آرایشی استفاده میشود.
لینک دانلود فایل برای شما پیامک خواهد شد.